Beszoktatásnál hogy a legjobb elválni a gyerektől?
Figyelt kérdés
ma nagyon nehezen sikerült elválnom a kislányomtól,
hétfő óta jár,ebéd után hazahozom majd jövőhéten próbálkoznak alvással.
a lényeg hogy ma reggel írtó nagy hepajt levágott ordított,hisztizett nagyon sírt,én meg ott nyugtattam majdnem bőgtem én is,sajnáltam,az óvónő meg intett hogy menjek el..elvileg megnyugodott de sokára,
kérdem én mi a könnyebb?
bekísérni a szobába puszi és már indulsz is,
vagy hosszabban búcsúzkodni,még nehezebbé téve ezzel az elválást?????
hogy tegyem magamnak könnyebbé??
2013. szept. 6. 20:22
11/13 anonim válasza:
Meg ne altasd ott. Nalunk akkortol van ott alvas az oviban, ha mar nem sir, tehat beszokott. Mivel a te gyermeked meg sir, nehezen valik el, nem szokott be. Ha megteheted, ne altasd meg ott.
12/13 anonim válasza:
Magyarázd el neki, hogy neked dolgozni kell menni, ha ő sír, akkor is. Legyél határozott, ez fontos. És mondjad azt is, hogy mikor mész érte, pontosan beszéljétek meg, pl reggeli, játék, tízórai, udvar, ebéd, és már ott is vagy. És biztosítsd, hogy mindenképpen ebéd után ottleszel, mert szerintem ez a legnagyobb félelmük ilyen korban. Mond meg neki, hogy egy gyerek sem maradhat ott semmiképp, mert az óvó nénik is sietnek haza a családjukhoz ovi után.
13/13 anonim válasza:
Én meg megkérdeztem direkt a gyerektől, hogy őt megviseli-e nagyon, mikor ordítva hagyom ott. (én is gyorsan távozok az óvónő tanácsára) A kisfiam ezt mondta: " Inkább gyorsan menj, Anya, mert akkor kevesebbet kell sírnom, és hamarabb mehetek játszani. " :D Köpni-nyelni nem tudtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!