Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvoda előtt megreggelizteted?

Óvoda előtt megreggelizteted?

Figyelt kérdés

Egyelőre uzsonna visz a lányom 3 éves de nem akarja megenni de 16. től ott eszik ebédet is

Reggelire mit adsz inni? Enni?

2013. szept. 6. 09:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi fél 9-re érünk be minden reggel az oviba, 9-kor esznek a gyerekek. Itthon kb. 2 dl kakaót iszik meg a kisfiam 7 órakor.
2013. szept. 6. 09:33
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Mi 7-kor indulunk és nem eszik itthon.
2013. szept. 6. 09:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Mi is fél 9re érünk be, akkor kezdődik a reggeliztetés, itthon fél 8kor kel és eszik 1-2 kekszet illetve 1 dl tejet. Többet nem kér és így még elvileg az oviban is tud enni.
2013. szept. 6. 09:56
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Reggel 6:30 kor van reggeli, 7:15-re ér az oviba, és itthon általában műzli a reggeli, vagy két szelet fonottkalács+1 bögre kakaó, de van hogy vajas sajtos szendvics, meg néha túrórudi.
2013. szept. 6. 10:03
 5/10 anonim ***** válasza:
3 dl tejet iszik itthon, nem reggelizik. Fél 8-ra járunk.
2013. szept. 6. 10:17
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Reggel iszik kb. 1-1,5 dl tejet.
2013. szept. 6. 11:57
 7/10 anonim ***** válasza:
itthon pár falat kalácsot eszik ,háromnegyed 8ra jár oviba és ott reggelizik .
2013. szept. 6. 12:08
 8/10 anonim ***** válasza:

5 és 3,5 évesek

6 körül kelünk, 7 körül reggelizünk. Ha apával mennek akkor indulás van 7.15-kor, velem ráérősebbek a reggelek, mi fél 9 táján szoktunk beérni az oviba. Nem mindig eszek odabent a tízóraiból, vagy nem éhesek eléggé, vagy nem érnek rá enni mert játszanak stb., de a lehetőségük megvan rá, őrajtuk múlik.

Én is reggeliztem minden nap, ebben nőttem el, nekem evidens, talán ezért csinálom így én is. De nem bánom, nálunk bevált.

Tavaly amikor korábban volt kelés, muszáj is volt itthon enniük, mert túl sok idő telt volna el az ébredéstől a tízóraiig.

általában kenyérfélét eszünk pl szendvicset vagy pirítóst valami kencével, vagy muffint. Néha gabonapelyhet vagy müzlit, de nem nagyon szeretik, esetleg túrókrémet vagy joghurtot gyümölccsel+piskótával v muffinnal mondjuk. Mikor mi jut eszükbe :) Tegnap pl a kisfiam úgy ébredt ,hogy ő sült szalonnáról álmodott és én süssek neki mert ki van éhezve rá... sütöttem :)

reggel nálunk nincs kakózás, mert megfigyeltem, hogy eltelíti őket és nem esznek ebédig semmit sem, sőt ebédre is alig. szóval nálunk jellemzően tea van reggel, néha tej, esetleg varázsszívóval vagy macikávénak megcsinálva, de ritkán, nem tejesek különösebben. így aztán kakaó/karamell, sk szörp csak délután-este.

2013. szept. 6. 12:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Az én fiam 2 dl tejet iszik reggel, anélkül nem hajlandó elindulni. 7:30 körül érünk be az oviba, ott reggelizik.
2013. szept. 6. 21:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Bocs, de az ovodaban nem reggeli van, hanem tizorai, es mindenkeppen szukseges otthon reggelizni.

Egyreszt kopog a szeme az ehsegtol annak, akit elhoznak ehgyomorra, masreszt mi van, ha olyan tizorai van, amit a gyermek nem szeret, pl.korozottes kenyer, stb.

Mindenkeppen kapjanak reggelit, mielott elindultok.

2013. szept. 7. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!