Óvoda előtt megreggelizteted?
Egyelőre uzsonna visz a lányom 3 éves de nem akarja megenni de 16. től ott eszik ebédet is
Reggelire mit adsz inni? Enni?
5 és 3,5 évesek
6 körül kelünk, 7 körül reggelizünk. Ha apával mennek akkor indulás van 7.15-kor, velem ráérősebbek a reggelek, mi fél 9 táján szoktunk beérni az oviba. Nem mindig eszek odabent a tízóraiból, vagy nem éhesek eléggé, vagy nem érnek rá enni mert játszanak stb., de a lehetőségük megvan rá, őrajtuk múlik.
Én is reggeliztem minden nap, ebben nőttem el, nekem evidens, talán ezért csinálom így én is. De nem bánom, nálunk bevált.
Tavaly amikor korábban volt kelés, muszáj is volt itthon enniük, mert túl sok idő telt volna el az ébredéstől a tízóraiig.
általában kenyérfélét eszünk pl szendvicset vagy pirítóst valami kencével, vagy muffint. Néha gabonapelyhet vagy müzlit, de nem nagyon szeretik, esetleg túrókrémet vagy joghurtot gyümölccsel+piskótával v muffinnal mondjuk. Mikor mi jut eszükbe :) Tegnap pl a kisfiam úgy ébredt ,hogy ő sült szalonnáról álmodott és én süssek neki mert ki van éhezve rá... sütöttem :)
reggel nálunk nincs kakózás, mert megfigyeltem, hogy eltelíti őket és nem esznek ebédig semmit sem, sőt ebédre is alig. szóval nálunk jellemzően tea van reggel, néha tej, esetleg varázsszívóval vagy macikávénak megcsinálva, de ritkán, nem tejesek különösebben. így aztán kakaó/karamell, sk szörp csak délután-este.
Bocs, de az ovodaban nem reggeli van, hanem tizorai, es mindenkeppen szukseges otthon reggelizni.
Egyreszt kopog a szeme az ehsegtol annak, akit elhoznak ehgyomorra, masreszt mi van, ha olyan tizorai van, amit a gyermek nem szeret, pl.korozottes kenyer, stb.
Mindenkeppen kapjanak reggelit, mielott elindultok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!