Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Születésnap ünneplése?

Születésnap ünneplése?

Figyelt kérdés
A kisfiam múlt szerdán kezdte az ovit, jövő pénteken lesz 3 éves. Kellene/illene valamit bevinni az óvodába? Ha igen, akkor mit ?
2013. szept. 6. 09:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem kötelező, de ha meg akarod ünnepeltetni, akkor tortát szoktak bevinni reggel, amit ebéd után megkapnak - beszéld meg az óvónénivel.
2013. szept. 6. 09:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a az ovónénit, hogy a ti ovitokban mit szokás. Van olyan ovi, bölcsi ahova csak a bolti sütit fogadják el. Nehogy úgy járj, hogy beviszel valamit, a kisfiad készül és nem kaphatják meg az oviban.
2013. szept. 6. 09:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem kell, de lehet.

Én szoktam vinni 2-3 l gyümölcslevet, linzerkarikát, Dörmi kismackót. Igaz, nálunk csak 15 gyerek van.

2013. szept. 6. 09:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha akarod,hogy megünnepeljék,akkor vigyél be ivóleveket,tortát,süteményt.
2013. szept. 6. 10:28
 5/8 anonim ***** válasza:
nem kötelező,de ha megakarjátok azt beszéld meg az óvonénivel ,hogy mit lehet bevini .
2013. szept. 6. 12:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Igazából én nem szeretném. Ez nem ciki? Egyrészt nincs rá igazán pénzünk sem, másrészt még most szokik be és nem is nagyon ismerjük a társaságot. Nem fognak kinézni, ha nem viszek be semmit ?
2013. szept. 6. 12:35
 7/8 anonim ***** válasza:

nálunk névsor van, ki van írva mikor ki ünnepli a születésnapot.

Nem kell nagy kiadásba verned magad. Veszel egy-két kész bolti piskotatekercset, kekszet, viszel egy gyertyát és csókolom. A legtöbb helyen kérik a számlát a cuccról, nálunk sem engedik, hogy én csináljak tortát a gyerkőcnek.

Kérdezd meg az ovónénit!

2013. szept. 6. 13:23
 8/8 anonim ***** válasza:

A lányom múlt hét hétfőn kezdte az ovit, vasárnap volt a szülinapja! Mivel édességet nem lehet bevinni, így mi vittünk be egy kis sós rágcsát, meg egy kis innivalót, és ennyi.

Én valahogy úgy éreztem hogy hiába most kezdte az ovit, azért jól esik ha ott is felköszöntik! És nem keveselték amit vittem!

2013. szept. 9. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!