Mit szóltok hozzá, most tudtam meg, hogy a 3 éves óvodás kislányom ugyanazt a menüt kapja ebédre az oviban, mint a gimnazista nagylányom a suliban. (?
Idén államosították az ebéd beszállítást, tavaly nagyon jó volt a gimis lány menüje, most elmondása szerint nem olyan finom. De ami hihetetlen számomra, hogy egész héten teljesen ugyanazt kapták mint a kiscsoportos testvére.
Hogy lehet az, hogy egy kamasz szervezet ugyanazt igényli, mint a picike 15-20 kilós gyerek. Ez nonszensz!!!
Valamelyiknek biztos, hogy nem egészséges, vagy egyiknek sem, mert próbálnak valami középutat választani.
A Sodexo szállít kötelezően, nem volt választás:(
Igaz nincs kamasz gyerekem, de még elég frissek a kamaszkori emlékeim.
Községben élek ahol az iskolában főznek és főztek is mindig a sulisoknak-ovisoknak és azoknak a nyugdíjasoknak akiknek nincs módjuk főzni, onnan rendelik a kaját.
Tehát napi kb300 ovisnak kb 800 iskolásnak 1-8ig plusz legalább 100 idős embernek , meg hát ugye a pedagógusok is ugyan azt eszik amit a gyerekek.
Felnőttem, egészségesen úgy ahogy az össze többi lakos aki itt járt oviba-suliba, pedig mind ugyan azt ettük.
én mikor megmondtam anyának anno, hogy nem jön be a menza, nem eszem meg, elmondtam mik vannak, és mennyit eszek belőle (szinte semennyit) akkor kivett a menzáról
tudom, egy ovist nem lehet kivenni a bent kajálásról, de egy gimist..?
egyébként mindenhol ugyanaz a menza..úgy értem a balatoni táborokban is teljesen ugyanazt adják, mint az iskolákban, óvodákban stb
eddig még senkinem semmi baja nem lett tőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!