Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit szóltok hozzá, most...

Mit szóltok hozzá, most tudtam meg, hogy a 3 éves óvodás kislányom ugyanazt a menüt kapja ebédre az oviban, mint a gimnazista nagylányom a suliban. (?

Figyelt kérdés

Idén államosították az ebéd beszállítást, tavaly nagyon jó volt a gimis lány menüje, most elmondása szerint nem olyan finom. De ami hihetetlen számomra, hogy egész héten teljesen ugyanazt kapták mint a kiscsoportos testvére.

Hogy lehet az, hogy egy kamasz szervezet ugyanazt igényli, mint a picike 15-20 kilós gyerek. Ez nonszensz!!!

Valamelyiknek biztos, hogy nem egészséges, vagy egyiknek sem, mert próbálnak valami középutat választani.

A Sodexo szállít kötelezően, nem volt választás:(

2013. szept. 4. 17:06
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Már többször válaszoltam, de nem értem még mindig. Igaz, tényleg csak 1 3 éves kislányom van, de nem értem, ha te nem főzöl mindenkinek külön, akkor miért baj, hogy a közétkeztetésben sem teszik ezt. Te közlöd, hogy nem főzöl külön, tudod melyik menü kinek való inkább. Nem érzed az ellentmondást, mert én igen.
2013. szept. 6. 21:04
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Azért nézz végig a válaszokon. Hányan állnak szemben veled? De tudod mit, kérdezd meg a környezetedet is, szomszédaidat, barátaidat, mindenkit. Gyanítom, egyedül leszel ezzel a véleménnyel, mint ahogy itt is ha jól látom egyedül vagy. Szerinted ez véletlen?? Ezen kéne elgondolkodni.
2013. szept. 7. 10:47
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Igaz nincs kamasz gyerekem, de még elég frissek a kamaszkori emlékeim.

Községben élek ahol az iskolában főznek és főztek is mindig a sulisoknak-ovisoknak és azoknak a nyugdíjasoknak akiknek nincs módjuk főzni, onnan rendelik a kaját.

Tehát napi kb300 ovisnak kb 800 iskolásnak 1-8ig plusz legalább 100 idős embernek , meg hát ugye a pedagógusok is ugyan azt eszik amit a gyerekek.

Felnőttem, egészségesen úgy ahogy az össze többi lakos aki itt járt oviba-suliba, pedig mind ugyan azt ettük.

2013. szept. 8. 21:55
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

én mikor megmondtam anyának anno, hogy nem jön be a menza, nem eszem meg, elmondtam mik vannak, és mennyit eszek belőle (szinte semennyit) akkor kivett a menzáról

tudom, egy ovist nem lehet kivenni a bent kajálásról, de egy gimist..?

egyébként mindenhol ugyanaz a menza..úgy értem a balatoni táborokban is teljesen ugyanazt adják, mint az iskolákban, óvodákban stb

eddig még senkinem semmi baja nem lett tőle :D

2013. szept. 9. 07:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!