Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Sínadrág vagy overál? Melyik...

Sínadrág vagy overál? Melyik a praktikusabb szerinted és miért?

Figyelt kérdés
3 éves a fiam, most kezdi az ovit.
2013. aug. 26. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Sok különbség nincs a kettő között, én overált vennék, mert abból biztosan nem lesz kint a dereka. Amit én megszoktam nézni, hogy a láb résznél belül legyen egy plusz gumi, hogy a lábánál ne fújjon be a szél és a hó ne menjen be. Az overált szerintem egyszerűbb is felvenni, mert nincs rajta gomb inkább csak cipzár a kantárjába pedig csak bele kell bújni. Ha overált választasz akkor én azt ajánlom ami kantáros és nem kabát szerű a felső része. olyat szoktam venni ami kabát + nadrág (kertésznadrág szerű nem csak kantáros mint a sínadrág) Így a kabátrészt is tudja külön hordani.
2013. aug. 26. 18:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekünk is sínadrág-kabát van, jobban szeretem, külön is hordható. Persze az overál abból a szempontból jobb, hogy tuti nem lesz kint a dereka, de a kantáros nadrág is nagyon jó!
2013. aug. 26. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Olyan kantáros sínadrág aminek magasra feljön a dereka. Avval akárhogy küzd nem lesz kinnt a dereka.
2013. aug. 27. 08:51
 4/4 anonim ***** válasza:
nekünk mindkettő volt tavaly télen, mert sárosan jött haza minden nap, így mosni kellett minden este.... volt ez is, az is, igazából tök mindegy, a pisilés szempontjából jobb volt a 2 részes, na meg mikor elég volt csak a kabát :)
2013. aug. 27. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!