Téli overál kérdés. Milyet?
,,Kínai",de új vagy használt, de másrkásabb?(utóbbi felé hajlok)Hófogós vagy felesleges az a gumi...Vagy tudtok jó oldalt ahol reális jó árak vannak..Tapasztalatot várok
Kisfiamnak szeretnék 104 mméretben venni.
Néztem mik vannaka vaterán/teszvesz/jófogás/apród....de olyan semmilyenek vannak...semmi vidám szín.
Most is nem találsz még, hiszen nyár van. Majd szept-től kezdik felrakni ezeket a használt oldalakra, de inkább okt-nov.
Ha 104-es méret, akkor inkább olyat vegyél, ami külön nadrág (kantárral) és hozzá kapcsolható kabát legyen.
Nekünk tchibo-s vagy c und a-s szokott lenni, volt már H und M-es is, ezek mind jók. Volt amit használtan vettem, volt amit újan.
Tescos is volt, azzal sem volt bajom.
egyetértek, a noname is lehet jól kihasználható, csak hát ki kell fogni... de ha az ember esetleg rászán picivel több időt netán pénzt, akkor kevésbé valószínű, hogy csalódik. nálunk pl nagyon bevált a decathlonos Wed'ze márka, több ilyen darabunk is volt az évek folyamán, nem mindet vettük újonnan (de kifogástalan állapotban voltak így is). A kisebb méreteknek oldalt végig tépőzáras a nadrágszár, ami nagyon praktikus, kellően meleg, nem ázik át stb... nagyon szeretjük, általában direkt vadászom rá. De volt már teljesen márkátlanunk is, ami azért nagyon is bevált.
Én praktikusabbnak tartom ha nem egyrészes, tehát kabát+sínadrág és nem ragaszkodom a vidám színekhez. Egyrészt ha sötét és egyszínű akkor is fel lehet dobni színes kiegészítőkkel pl sapka, + kevésbé kényes ami számomra lényeges szempont a két miniterroristám mellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!