Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Első pillanattòl egész...

Első pillanattòl egész nap az oviban lesz. Gonosz anya vagyok?

Figyelt kérdés

Kislànyom szept 2àn kezdi az ovit.Ùj munkahelyem van,màsfél hònapja.Arra az egy napra kaptam egy nap szabit,hogy elvigyem.De azt hallom,hogy mindenki hetekig hazahordja délben a gyereket az elején.De ezt én nem tudom megtenni...

Első naptòl ott kell aludnia,maradnia...

Olyan lelkiismeretfurdalàsom van :(

2013. aug. 21. 14:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én kislányom is ott alszik első naptol kezdve mert nem érnék oda érte fél egyre .
2013. aug. 22. 14:02
 12/14 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

És mit szólt hozzá a kislányod?

És még egy kérdés mindenkitől!!!

Mit várjak fog mesélni?Hogy hogy érezte magát?Milyen volt?Mit evett?Kivel játszott?

Kérdezgessem?Vagy hagyjam,hogy magától mesélje?

2013. aug. 23. 20:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Utolsó kérdésedre a válasz, attól függ, hogy milyen típusú a kicsi. Közlékeny, vagy inkább hallgatag. Én - pedig az én lányom nagy dumagép - ha csak azt kérdezem mi volt az oviban, annyit mond jó volt, aztán eszébe jutnak sztorik. Erőltetni nem kell, de kérdezgesd az elején, ha úgy látod szívesen válaszol, akkor ez egy jó kis beszélgetés lesz. (nekünk mindennap hazafelé ez a téma), ha nem, akkor majd megnyílik és magától elmond sztorikat, ha olyan helyzet van otthon és eszébe jut. Pl. este szalámis kenyeret esztek és megjegyzi, hogy ma ilyen volt az uzsonna az oviban. Szóval ilyesmi.

Sok sikert kívánok. És egyáltalán nem vagy gonosz. Sajnos a mai világban ez van. Azért jövő héten elsétálnék arrafeél, még ha nincs is nyitva, vagy napközben esetleg a mama elvihetné és benézhetnének, hogy lássa milyen hely. Meg beszélgessetek róla sokat, hogy ő ott fog "dolgozni", meg ilyenek. :)

2013. aug. 24. 08:10
 14/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!!!

Tegnap is voltunk ott..be is mentünk a xsoportszobàba.

Pont ott volt a két ovònéni épp a jeleket készítették.Le is ültek hàrman jàtszani és nagyon élveze :)

2013. aug. 24. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!