Kedves anyukák apukák! Titeket zavarna, ha kiderülne a gyermeketek óvónőjéről, hogy a saját neméhez vonzódik?
engem zavarna. olyanra szeretném bízni a gyerekem nevelésének egy részét, akinek az élete példaértékű számomra.
(tanítóként mondom. ha ilyen betegségem lenne, nem mennék a pályára.)
na én meg azt nem szeretném, hogy a gyerekemet ennyire sötét, buta emberek tanítsák, mint te kedves utolsó!
az eszem megáll! legalább ne büszkélkednél a szakmáddal
1. Honnan tudod te azt, hogy milyen "példaértékű" életet élnek a pedagógusok? belelátsz a magánéletükbe? vagy tartod a gyertyát?
2. Te azt adod tovább a rád bízott gyerekeknek, hogy a homoszexualitás betegség?
katasztrófa, főleg egy pedagógus szájából!!!
na az ilyen ne ment volna inkább a pályára!!!!!
Kedves 26os!Szerintem teljesen igazad van.Példaértékű magatartás?Hagyjuk már:D tiszta vicc.Az én sulimban kb 4embert kirúghattak volna,olyan jó példát mutatott.
Attól,h vki leszbikus,vagy meleg jól végezheti a munkáját.Egy olyan tanártól aki a homoszexualitást betegségnek titulálja,biztos nem vennék pédát.
Ha szembe jönnének az utcán,és a gyerekem látná h fogja a kezét,azt mondanám h nagyon jó barátnők(mert manapság sokan így sétálgatnak)Ráér még megmagyarázni neki szerintem,és csak összezavarná még.
a magánéletük senkire sem tartozik, ugyanolyan ember ő is, mint mindneki más, csak éppen pedagógusi hivatást választott.
A boltosnak/fodrásznak/vízszerelőnek sem érdekel, hogy kihez vonzódik...akkor a pedagógus miért érdekelne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!