Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kedves anyukák apukák! Titeket...

Kedves anyukák apukák! Titeket zavarna, ha kiderülne a gyermeketek óvónőjéről, hogy a saját neméhez vonzódik?

Figyelt kérdés

2013. aug. 14. 16:43
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
91%
engem nem zavarna,mert nyilván nem kötné a gyerekek orrára,és nem előttük élne nemi életet.Amúgy nem is tudom hogy hogy derülhetne ki,mert gondolom nem járkál a társával az utcán kézenfogva,azért ez ebben az országban nem annyira elfogadott.szerintem itt csak azokról derül ki,akik nyíltan felvállalják,de ezt meg nem tudom elképzelni.amúgy nekem semmi bajom a homoszexuálisokkal,legyez az nő vagy férfi
2013. aug. 15. 11:59
 22/30 anonim válasza:
77%
nem, és téged se zavarjon.
2013. aug. 15. 15:28
 23/30 anonim ***** válasza:
19%
Zavarna.
2013. aug. 15. 20:44
 24/30 anonim ***** válasza:
77%
egyáltalán nem zavarna, semmi köze a munkájához
2013. aug. 15. 22:13
 25/30 anonim ***** válasza:
19%

engem zavarna. olyanra szeretném bízni a gyerekem nevelésének egy részét, akinek az élete példaértékű számomra.

(tanítóként mondom. ha ilyen betegségem lenne, nem mennék a pályára.)

2013. aug. 15. 22:58
 26/30 anonim ***** válasza:
68%

na én meg azt nem szeretném, hogy a gyerekemet ennyire sötét, buta emberek tanítsák, mint te kedves utolsó!

az eszem megáll! legalább ne büszkélkednél a szakmáddal

1. Honnan tudod te azt, hogy milyen "példaértékű" életet élnek a pedagógusok? belelátsz a magánéletükbe? vagy tartod a gyertyát?

2. Te azt adod tovább a rád bízott gyerekeknek, hogy a homoszexualitás betegség?

katasztrófa, főleg egy pedagógus szájából!!!

na az ilyen ne ment volna inkább a pályára!!!!!

2013. aug. 15. 23:49
 27/30 csirpi válasza:
80%

Kedves 26os!Szerintem teljesen igazad van.Példaértékű magatartás?Hagyjuk már:D tiszta vicc.Az én sulimban kb 4embert kirúghattak volna,olyan jó példát mutatott.

Attól,h vki leszbikus,vagy meleg jól végezheti a munkáját.Egy olyan tanártól aki a homoszexualitást betegségnek titulálja,biztos nem vennék pédát.

Ha szembe jönnének az utcán,és a gyerekem látná h fogja a kezét,azt mondanám h nagyon jó barátnők(mert manapság sokan így sétálgatnak)Ráér még megmagyarázni neki szerintem,és csak összezavarná még.

2013. aug. 16. 07:25
 28/30 anonim ***** válasza:
81%
HA jól végzi a munkáját,akkor csak is az számít. A magánélete nem tartozik másra.
2013. aug. 16. 15:20
 29/30 anonim ***** válasza:
77%

a magánéletük senkire sem tartozik, ugyanolyan ember ő is, mint mindneki más, csak éppen pedagógusi hivatást választott.

A boltosnak/fodrásznak/vízszerelőnek sem érdekel, hogy kihez vonzódik...akkor a pedagógus miért érdekelne?

2013. aug. 18. 10:52
 30/30 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek :)
2013. aug. 20. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!