Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Milyen cipőben van az oviban...

Milyen cipőben van az oviban a gyerkőcötök?

Figyelt kérdés
Szeptemberben kezdi a kisfiam az ovit,és nem tudom milyen cipő lenne alkalmas benti használatra.Követelmény nincs,ezért is lennék kíváncsi tapasztalatokra,véleményekre.Ha esetleg linkelni is tudnátok képet,hogy kinek milyen cipőt hord/hordott a gyerkőce,megköszönném.:)
2013. aug. 14. 12:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Már miért lenne kényelmetlen egy szandál?? Az enyémek most mennek nagycsoportba, de még soha nem panaszkodtak. Ráadásul vannak gyerekek, akiknek orvosi utasításra kell speciálisan kidolgozott szandált/cipőt hordani. Ennyi idős korban a bokafogós kifejezetten javasolt. A mindenféle házicipő meg mamusz nem tesz jót a fejlődő lábnak egész nap.
2013. aug. 14. 15:55
 12/17 anonim ***** válasza:
Cipőt is szoktak viselni a gyerekek óvodában, és szandált is. Általában a gyerekek nem panaszkodnak arra, hogy meleg a cipő, inkább azt mondogatják, ha nyomja a lábukat, mert kinőtték. Mindenképp tépőzárasat vegyél, mert van az a fajta, ahol pici lyukakba kell beakasztani a kis fémakasztót, ( [link] ezt ő még nem tudja megcsinálni, és sok-sok idő lesz, amíg megtanulja, a tépőzárasat sem biztos, hogy sikerül kezdetben segítség nélkül felvenni, de hamarabb megtanulja.) Volt, aki papucsot adott a gyerekére az oviban, ez sem jó, mert könnyen leesik a lábáról, vagy kilép belőle és emiatt eleshet.
2013. aug. 14. 16:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Kislányom szeptemberbe kezdi az ovit, kikötés volt, hogy fehér talpú legyen a benti cipő.

A deichmannba vettem, Sahara márkájú, elöl nyitott orrú szandált. Linkelni nem tudok, mert a honlapjukon már nincs fenn :-(.

2013. aug. 14. 17:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekünk pont az ilyen házicipő féléket nem engedik egyáltalán az oviban. Se papucsot. Azt mondják a gyerekek egészsége érdekében. Tőlünk szandált kértek ami tartja hátul a bokájánál. A legtöbb helyen ilyet kérnek. Amit mutattál a linken abban biztos izzadni fog, melege lesz, nem jó. :(
2013. aug. 14. 21:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Én Salus szandált vettem, a fiamnak az oviba, szeptemberben kezdi. Bölcsiben is ezt hordta, sőt neki minden cipője Salus, én nagyon elégedett vagyok ezzel a márkával.
2013. aug. 14. 21:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Fiamnak is szandalja van, mindegy milyen, csak jol tartsa a labat:) ovonok ajanlottak.
2013. aug. 14. 23:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Salus szandált hord a fiam az oviban, szereti, hamar megszokta. Ahogy néztem, a mi csoportunkban általában mindenki szandált visel.
2013. aug. 22. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!