Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Titeket zavarna, ha a gyereket...

Titeket zavarna, ha a gyereketek óvónője cigány származású lenne?

Figyelt kérdés
2013. aug. 14. 12:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én inkább azt mondom, hogy nagyon nehéz lesz munkát kapnia. Hacsak nem olyan helyen ahol sok a roma.
2013. aug. 14. 21:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is borsodban élek, és szintén rosszul vagyok a látványuktól, de azok AZOK a cigányok. Ha valaki tanult, rendes, becsületes és mindenekelőtt jól bánik a gyerekemmel engem bizony nem zavarna! Nem a családjához viszem a gyerekem és a családja sem jön hozzám. A családot nem tudjuk megválasztani. Nem tehet arról, hogy oda született. Ő legyen egy rendes ember, ennyi nekem elég.
2013. aug. 14. 22:19
 13/18 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem zavarna
2013. aug. 15. 11:08
 14/18 anonim ***** válasza:
45%
Engem zavarna. Nevezzetek akár rasszistának is.
2013. aug. 15. 12:20
 15/18 tutivalaszado válasza:
ha normális akkor mért zavarna
2013. aug. 17. 12:05
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Igen bizony hogy , akkor inkább a pár kérdéssel előbbi meleg óvónéni
2014. febr. 27. 00:04
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Eltére járok óvodapedagógia szakra

Rengeteg lány van aki nem óvónőnek való...mert félrészegen megy oviba, mert nem veszi komolyan a szakmát, mert nem tanul normálisan, nem érzi hogy ez felelősség, hogy emberek a gyerekeiket fogják rábízni, és sok minden múlik majd rajtunk.

Nekem életcélom hogy óvónő legyek, és már most hivatásomnak tekintem, mindenre készülök, tanulmányi ösztöndíjat kaptam...és leszbikus vagyok...az egy másik kérdés, hogy sose fogják rólam megmondani, mert abszolút nőies vagyok

És van egy cigány hallgatótársam is, felelősségteljes, odafigyelő, és komolyan veszi a szakmát...biztos, hogy jó óvónő lesz.

És vannak sokan olyanok, akik "rendesek" és teljesen alkalmatlanok arra, hogy pedagógusok legyenek...higgyétek el, hogy nem ilyen dolgokon múlik, hogy mi milyen óvónő lesz :)

2014. febr. 27. 22:47
 18/18 anonim ***** válasza:
*ki
2014. febr. 27. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!