Titeket zavarna, ha a gyereketek óvónője cigány származású lenne?
Eltére járok óvodapedagógia szakra
Rengeteg lány van aki nem óvónőnek való...mert félrészegen megy oviba, mert nem veszi komolyan a szakmát, mert nem tanul normálisan, nem érzi hogy ez felelősség, hogy emberek a gyerekeiket fogják rábízni, és sok minden múlik majd rajtunk.
Nekem életcélom hogy óvónő legyek, és már most hivatásomnak tekintem, mindenre készülök, tanulmányi ösztöndíjat kaptam...és leszbikus vagyok...az egy másik kérdés, hogy sose fogják rólam megmondani, mert abszolút nőies vagyok
És van egy cigány hallgatótársam is, felelősségteljes, odafigyelő, és komolyan veszi a szakmát...biztos, hogy jó óvónő lesz.
És vannak sokan olyanok, akik "rendesek" és teljesen alkalmatlanok arra, hogy pedagógusok legyenek...higgyétek el, hogy nem ilyen dolgokon múlik, hogy mi milyen óvónő lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!