Mit szólnátok hozzá, ha az oviban kiderülne, a gyereketek egyik csoportársa epilepsziás?
mi az, hogy mit szólnék hozzá? nyilván sajnálnám, hogy élete végig gyógyszert kell szednie, de ezen kívül nem nagyon értem mire vagy kíváncsi!
pont olyan gyerek mint a többi, mit kell ehhez szólni?
Mit szólnék hozzá? Semmit! Sajnálnám szegényt és a szüleit is, hogy beteg a kislány, de ezen kívül semmi reakcióm nem lenne.
Te mit szólnál hozzá, ha a kislányod ovistársáról kiderülne, hogy bármelyik percben befulladhat?
Nagyon sajnálnám szegényt...
Egyébként azt gondolom, hogy a nem megértő szülők attól félnek, hogy a gyermek a kezelés ellenére esetleg ijesztő görcsrohamot produkálna a többi gyerek szeme láttára.
Semmivel nem ijesztőbb az epilepsziás roham mint egy aszmás fuldoklása.
Tudom,van mindkettő a családban.
Ovónők tudják mit kell csinálni ha mégis rohama van,ez egy olyan betegség,amivel együtt kell élni.
15:40 vagyok
Na igen,egy gyerek tényleg könnyebben dolgozza fel ha ilyet lát.
Unokahugom epilepsziás,az első rohamánál öcsém is ott volt,akkor volt 4 éves.Rajta kivül mindenki halálra rémült kb.Neki csak a mentő maradt meg,hogy az szirénázott,neki is van játékmentőkocsija...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!