Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit szólnátok hozzá, ha az...

Mit szólnátok hozzá, ha az oviban kiderülne, a gyereketek egyik csoportársa epilepsziás?

Figyelt kérdés
Látszólag semmi baja nincs a kislánynak, és már szedi is a gyógyszert, azt mondják a szülők, hogy nem lehet rohama, ami nem görcsroham, hanem csak szédülés.

2013. júl. 16. 15:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ebben a korban nem az esemény maga ijeszti meg a gyerekeket, hanem az, AHOGYAN mi felnőttek REAGÁLUNK rájuk.
2013. júl. 16. 22:59
 12/13 anonim ***** válasza:
40%
Semmit.
2013. júl. 17. 19:29
 13/13 anonim válasza:
100%

Én epilepsziás vagyok már kicsi korom óta. Az oviban nem bélyegeztek meg emiatt, nagyon kedvesek voltak velem. Mikorra már általános iskolás lettem, más lett a helyzet. Akkor kb leprásként kezeltek az osztálytársak, mert az osztályfőnököm úgy festette le a betegségemet és elég csúnya dolgokat mondott.Egy barátom sem volt emiatt. Természetesen anyukámék nem hagyták és szépen elmondták az ofőmnek, hogy attól még, hogy epilepsziás vagyok nem kellene úgy bánni velem ahogy, mivel én is TELJES ÉRTÉKŰ ember vagyok ezzel a helyzettel is.

Gimiben nem volt semmi gond ilyen téren, és a munkahelyemen sem különböztetnek meg.

Gyógyszert a mai napig szedek, rohamaim ritkán vannak.

23/L

2013. júl. 19. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!