Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szerintetek jó lesz ez a...

Szerintetek jó lesz ez a ágynemű oviba? Folyt lent

Figyelt kérdés
Vettem egy ágynemű szettet oviba, mérete a cédula szerint 40x50 és 90x140 cm. A párna nagyon vékony,szinte csak egy lap,a mérete sincs akkora ,mint a leirásban,a 40x50-es huzatba elvész,mintha csak egy huzat lenne,annyira vékony és sokkal kisebb is! Félek,hogy nagyon össze fog gyűrődni az oviba,nem tudom,ki fogja ott igazgatni??? A takaró is vékony,de az szerintem elég. ÉS fehér a garnitúra. Szerintetek jó ez,vagy vegyek hozzá egy vastagabb,nagyobb párnát? Vagy vigyem vissza az egészet a boltba?
2013. aug. 12. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Vidd vissza, főleg ha azt mondták x szer y méretű és nem akkora. A párna nem baj, hogy vékony, az én kisfiam sem alszik párnán, én úgy tudom az nem egészséges így nem kapott párnát soha a feje alá. (mondjuk mi is csak egy kispárnán alszunk) Jön a tél lehet hideg lesz az a takaró, nekünk végül egy pléd lett be húzva a takaró huzatba és az vált be, párnánk viszont nekünk is csak egy vékonyka húzat szerű semmiség.
2013. aug. 12. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:

A lányom csoportjában a legtöbb gyereknek nincs is párnája, ha van is, nagyon vékony (az enyémnek is, ikeás gyerekpárna). A takarójuk tulajdonképpen csak a huzat, téli időszakban amikor frissen szellőztetnek alvás előtt ,akkor szoktak bele plédet húzni, de vannak izzadósabb gyerekek, akiknek még ekkor sem, mert amúgy meleg van bent náluk.

a fiam is izzadós, pléd nélkül alszik télen is az oviban (vékony párnája neki is van, szintén ikeás).

ha nem tetszik, inkább vidd vissza és vegyél külön-külön huzatot, én is azt csináltam :)

(itthon egyébként gyerekméretű memoryhabos anatómiai párnájuk van, oldalt/hátonalvók, nagyon szeretik, mióta megvan, sokkal jobb az alvásminőségük)

2013. aug. 12. 22:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt irjátok,hogy nem baj,ha vékony. Akkor jó,lehet nem is viszem vissza (messze van a bolt). Utolsó válaszoló: nem értem pontosan,azt irod,vigyem vissza és vegyek külön-külön huzatot. Huzatot vettem,de a huzatba kell ágynemű is,ha ezt visszaviszem,akkor is kell vennem egy másik ágyneműt,amit bele rakok a huzatba,nem?
2013. aug. 13. 08:59
 4/5 anonim ***** válasza:

úgy értettem, hogy ha nem tetszik az amid most van, vidd vissza és vegyél azt, ami tetszik.

nálunk többnyire takaróbelső nélkül, csak huzattal alszanak a gyerekek (kivéve a fázósabbak, de ők is csak télidőn kapnak bele vékony plédet/takarót).

tehát ha a mi ovinkról és az én fiamról lenne szó, jó lenne szimplán csak egy huzat, még takaró sem kéne egyáltalán. a lányom fázósabb, neki vékonyka takaró kell a hűvösebb időben a huzatba.

+ az enyéimnek vékonyka párnájuk van (nyilván huzattal).

2013. aug. 13. 09:13
 5/5 anonim ***** válasza:
a külön -külön huzatot úgy értettem ,hogy külön takaróra és külön párnára,tehát nem feltétlenül szettben. nálunk ez azért van így mert az ikeás párnájuk más méretű mint a szettes huzatok és azokra külön huzatot vettem/varrtam.
2013. aug. 13. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!