Szerintetek jó lesz ez a ágynemű oviba? Folyt lent
A lányom csoportjában a legtöbb gyereknek nincs is párnája, ha van is, nagyon vékony (az enyémnek is, ikeás gyerekpárna). A takarójuk tulajdonképpen csak a huzat, téli időszakban amikor frissen szellőztetnek alvás előtt ,akkor szoktak bele plédet húzni, de vannak izzadósabb gyerekek, akiknek még ekkor sem, mert amúgy meleg van bent náluk.
a fiam is izzadós, pléd nélkül alszik télen is az oviban (vékony párnája neki is van, szintén ikeás).
ha nem tetszik, inkább vidd vissza és vegyél külön-külön huzatot, én is azt csináltam :)
(itthon egyébként gyerekméretű memoryhabos anatómiai párnájuk van, oldalt/hátonalvók, nagyon szeretik, mióta megvan, sokkal jobb az alvásminőségük)
úgy értettem, hogy ha nem tetszik az amid most van, vidd vissza és vegyél azt, ami tetszik.
nálunk többnyire takaróbelső nélkül, csak huzattal alszanak a gyerekek (kivéve a fázósabbak, de ők is csak télidőn kapnak bele vékony plédet/takarót).
tehát ha a mi ovinkról és az én fiamról lenne szó, jó lenne szimplán csak egy huzat, még takaró sem kéne egyáltalán. a lányom fázósabb, neki vékonyka takaró kell a hűvösebb időben a huzatba.
+ az enyéimnek vékonyka párnájuk van (nyilván huzattal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!