Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A szállodában ahova megyünk...

A szállodában ahova megyünk lesz utazóágy 16 hósomnak, ágynemű nélkül. Akkor kell vinnem matracot bele?

Figyelt kérdés

Vagy az utazóágyakba alapból nem kell matrac csak elég a lepedő + takaró?

Sosem aludt még utazóágyban, így nem tudom az hogy működik.

2013. máj. 13. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Az utazó ágy része maga a matrac, bár azt ne egy puha valaminek képzeld. Ha bír egy picit keményebben aludni, akkor nem kell csak ágynemű.
2013. máj. 13. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Kérdezz rá, hogy adnak-e hozzá plusz (normál) matracot. Mi is mindig megkérdezzük előre, voltunk olyan helyen, ahol adtak és olyanon is, ahol nem.

Az utazóágyhoz tartozó "matrac" sokkal vékonyabb, kihajtható és elég kemény.

2013. máj. 13. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát le a kalappal az előtt a gyerek előtt aki kényelmesen tudna aludni egy kb. 2 cm vastag kemény plexi lapon! Ugyanis ez az utazóágyak alja.

Én vágattam bele egy 10 cm vastag szivacsot az aljába potom 1000 Ft-ért. És arra teszem a lepedőt.

A szivacsot feltekerem és úgy szállítjuk, így kis helyet foglal. A matrac az sokkal nagyobb és nehezebb.. illetve ilyen kis méretben én még nem is láttam :)

2013. máj. 13. 12:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Az enyémek ilyenen aludtak. Sőt, a nagyinál még a közel 4 évesem is azon alszik, sosem panaszkodott, hogy kemény lenne, és remekül alszik benne.
2013. máj. 13. 13:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A matrac elviekben hozzátartozik az utazóágyhoz, de ahogy írták előttem, elképzelhető, hogy az adott helyen csak az ágyat adják. Érdemes rákérdezni. Lepedőt vinned kell.

Mondjuk, ha még nem aludt utazóágyban, nem biztos, hogy jó ötlet rögtön "mélyvízbe dobni". Főleg akkor ha eltér a kiságy méreteitől. Mi szoktattuk a fiunkat hozzá, így nem volt gond amikor utaztunk, de kb 10 hónappal később (1,5 évesen) teljesen ki volt bukva az utazóágytól. Most pótágyon (kihúzható kanapén) aludt, a használt lepedőjét tettem rá (hogy érezze a szagot). Aludt mint a bunda, semmi baja nem volt. Most lesz 2,5 éves. Körbepárnáztuk, székeztük a pótágyat.

Az utazóágyat a hugi használta.

2013. máj. 13. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!