Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Amikor az óvodából haza KELL...

Amikor az óvodából haza KELL vinni a gyereket délben. Van ilyen törvény?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elköltöztünk, így sajnos az óvoda váltás is muszáj volt.

Beíratáskor a vezető óvónő kerek perec közölte, hogy aki gyesen van, vagy munkanélküli, annak haza KELL vinni a gyereket fél 12-12 kor minden nap...

Hallottatok már ilyet?

Mert én még nem...

állítólag kevés a fekhely, ezért IS.

pfff...nem tudom mi tévő legyek.

Ráadásul gyermekem sajátos nevelési igényű gyermek is.

Nagycsoportos lesz most.

Mire hazaérek, már lassan indulhatnék is vissza, 7 hónapos gyerekkel vagyok gyesen, ő akkor mikor ebédel, mikor alszik?

Ne értsetek félre, nem útban van nekem itthon a nagyobb gyerek...

2013. júl. 11. 23:19
1 2 3
 21/22 Golan Trevize ***** válasza:

11-es:

Szövegértelmezésből egyes!

A gyermek, ha betöltötte az 5. életévét, köteles napi legalább 4 órát óvodában lenni.

Az óvoda meg köteles biztosítani, hogy heti legalább 50 órát ellássa a gyermeket.

Tehát: a 4 óra az nem maximum, hanem minimum, és a gyermekre vonatkozik.

2013. júl. 15. 07:45
 22/22 anonim válasza:

Hát érdekes

Én is azt látom, hogy le akarják passzolni a szulok a gyerekeket. Nem is kevés. Minek nekik második??

Alig várják hogy berakjak bölcsibe, mert az hú de jó.

Persze nem a szülőnek kell vele veszodni.... egyre jobban becsülöm azt az embert aki nem akar gyereket. Beismeri , hogy nem neki való.

Nincs ezzel baj. Inkább mint, hogy szülők kettőt hármat, de alig várom, hogy bölcsibe rakjam meg, hogy ovibol nehogy haza kelljen hozni délben...

Nagyon nehéz szulonek lenni, de csak szólok egy 10 vagy egy 17 evessel meg nehezebb és akkor még dolgozni is kell mellette, háztartást vezetni, feleségnek lenni stb.

Tisztelet a kivételnek.

Én nagyon szívesen haza hozom a kisfiam ovibol bár bekatom néha sok, de már március van és még mindig úgy vagyok vele, hogy jobb neki ha együtt vagyunk a kicsivel.

márc. 11. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!