Hajdúsámsonban milyen az óvoda, iskola? Ti vinnétek oda a fiaitokat?
baromi jó lesz,majd ha ráerőltetik a gyerekekre a vallást a hit gyülekezete..ha kell ha nem..
én már csak tudom. egy volt Sámsoni lakos és szerencsére már nem hit gyüli tag.
az rendben van, hogy modern épület, de ennél sokkal fontosabb dolgok vannak.
a képzés minősége szerintem nem a legjobb.
nagyon-nagyon sok a kisebbségi gyerek, mint ahogy az egész településen nagyon sok a kisebbségi.
sokan beviszik inkább Debrecenbe a gyereket. vagy ha már nem 6-7 éves a gyerek, akkor bebuszozik egyedül, tele van a távolsági busz kisgyerekekkel iskolaidőben.
a kollégám nemrég vette ki onnan a gyereket, a hitgyülis sztori miatt. végül mégsem vették át, úgy tudom. de nem bánta meg, mert Debrecenben sokkal jobb az oktatás, a tanárok jobban törődnek a diákokkal, és a lényeg: nincs lopás.
nem akartam elhinni, amikor mondta, de sámsonban állandóak voltak a lopások. a gyerekek lopnak! a második bekezdésből ezt sejteni lehetett. :(
5-ös válaszoló!
Majd nyár végén veszi át, de már régóta "káderezik" a tanárokat és a tanulókat... Sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!