Mit szóltok hozzá (ovis) szülők, hogy 70 %-os drágulást terveznek a menza árában?
Hát én nagyon nem örülök neki. A 400 Ft-os kajapénzért kapnak reggelit, minden nap másféle péksüti, mindig más feltéttel, ebédre sok hús, sok zöldség, szinte semmi tészta, de nem ezek a húde bio reform kaják, csak gyerekeknek való, tápláló ételek. Uzsonnára valami tejtermék + péksüti vagy gyümölcs + péksüti. Kiakasztó, hogy miért kell emelni az árat amiatt, hogy kevesebb cukrot és lisztet raknak bele?! Meg normálisan ízesítik? Kicsit több, többféle fűszer, kevesebb só, ennyi. Ezért miért fizessek többet? Bevallottan rosszul főztek eddig, akkor még nekünk járna kárpótlás, hogy ezentúl úgy főznek, ahogy kéne? Vagy mi?! Röhej. Nálunk megér 400 Ft-ot a kaja, szerintem nem gáz, átlagos magyar konyha. De nem fogok érte 1000 valamennyit NAPONTA kifizetni, hát akkor egy hét alatt fizetnék annyit, mint máskor egy hónap alatt?? És kötelező, mert az ovi is kötelező. Hülyeség, nonszensz.
Biokajáról meg annyit, én se enném meg az ilyen korpás cuccokat minden nap, hetente mondjuk 2x max. Nem ezen nőttem fel, hanem normális kaján, mégis 48 kilós, izmos, egészséges, 2 gyermekes nő vagyok.
Itthon sem főzök így, kinek van erre pénze?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!