Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szerintetek az óvónők átlátnak...

Szerintetek az óvónők átlátnak az álszent, kétszínű szülőkön?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm,egy időben jóban voltunk,de már kerülöm a társaságát,mert iszonyat ocsmány módon viselkedik a két kislányával.Veri is őket,meg nagyon idegbajos velük.A kisebbiket pl elhordja mindenféének,pl: nyanvadék,gyogyós,elmebeteg,hülye....és ezt hangoztatja is,hogy,hogy lehet ilyen nyomorúlt az ő gyereke?Aranyos kislány pedig.A nagyobb persze okos,de nem tehet róla mégsem szereti őt.Ezt is milliószor elmondta nekem.Úgy alakult,hogy az ő két kislánya 3és 5 évesek egy csoportba vannak az én 3 évesemmel.Utoljára amikor volt szülői akkor beszélni akartam az óvónővel és kénytelen voltam megvárni míg ő kijópofizta magát.Persze előadta,hogy ők milyen remek család,milyen jól megvannak.....Most megint lesz szülői és előre látom,hogy megint mit fog nyalni.És megmondom őszintén idegesít az ilyen.Mit kell nyali falizni?És szerintetek átlát az ilyenen egy óvónő?
2013. máj. 17. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem meg ne szólj bele a dolgába!
2013. máj. 17. 13:31
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
az óvónő a gyerektől sokkal többet tud a családról mint sok szülő gondolná ... gyakorlatilag mindent tud ami a családban zajlik ... így tisztában van az ominózus anyukával is, csak nem akarja szemenköpni
2013. máj. 17. 13:33
 3/7 Mara Acoma ***** válasza:
37%

Sajnos nem hinném, hogy az orruknál tovább látnak, tisztelet a kivételnek.... Esetleg ha van másik tanú is, nem csak a Te állításod, akkor bejelentést tehettek a gyermekvédelmisnél, illetve ha az oviban valamelyik dada vagy óvónéni is tud a dologról, akkor ők is tehetnek bejelentést. Sőt... kötelességük lenne... elvileg van pszihomókus az oviban, neki is lehet szólni, hogy beszélgessen el a gyerkőccel.

Az mondanám, hogy más ügyébe nem ildomos beavatkozni mindenki törődjön a saját dolgával, de ez esetben kivétel, mert a kicsik nem tudják megvédeni magukat...

2013. máj. 17. 13:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Első!Én aztán bele nem szólok!!!!Senkinek nem is mondom,mert igaziból semmi közöm hozzá,meg nem szeretnék én lenni a szemét meg a pletyis.Azért is kérdeztem itt,hogy vajon az óvónő átlát e ezen?
2013. máj. 17. 13:35
 5/7 anonim ***** válasza:
37%

Valószínű, tudja, mi a helyzet a gyerekekkel. Ha bántalmazásról van szó, jelentheti is, ha ő is bele akar keveredni az ügybe. Persze bizonyítani is tudni kell a dolgokat.

Egyáltalán mit akarsz tenni, mi a célod a kérdéssel? Hogy az óvónő tudja-e az igazat? Igen, tudja, és akkor mi van?

2013. máj. 17. 14:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Semmi,de semmi célom nincs az égatta egy világon ezzel az egésszel!!!!Csak azért kérdeztem,mert engem irritál ahogy jópofizik,meg előadja,hogy ők micsoda szupi boldog egy család és közben én tudom az igazat.Sajnos.Közben meg más hiába kérdezne az óvónőktől,vagy szeretne megbeszélni valamit nem lehet,mert ott nyalizik.És csupán csak arra voltam kiváncsi,hogy vajon az óvónők ezen átlátnak e?!
2013. máj. 17. 14:35
 7/7 anonim ***** válasza:
90%
nemááá válaszával teljesen egyetértek! Van pár óvónő ismerősöm, hát tényleg nyitott könyv számukra a legtöbb család élete, és nem kell ehhez a gyereket faggatni, elmondja az magától és egy-két mondatából, viselkedéséből tudják már mi a helyzet otthon. Már annyi gyerek ment keresztül rajtuk, hogy tudják ha egy gyerek elszólja magát az oviban, akkor azt miért mondja, igazat mond-e, stb.
2013. máj. 17. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!