Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhet valamit irántam vagy csak kétszínű?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nos hát van egy fiú aki nekem nagyon tetszett és tetszik is, de semmi jelét nem láttam annak, hogy ezt viszonozná. Aztán jött egy fiú aki aranyos volt és nagyon bele szerettem, most viszont az előző fiú ugy viselkedik, mint ha érdekelném. Szemembe néz és mosolyog, sokszor rám néz és amikor a barátommal állunk valahol és beszélgetünk egyfolytába arra jön meg mindig néz olyankor! Szerintetek érdeklődik irántam vagy csak azért figyel oda rám, hogy mi szét menjünk és övé legyen a dicsőség! egyébként akivel most együtt vagyok őt nagyon szeretem! de azért kiváncsi lennék. Köszi a válaszokkal előre is!
L/20
2013. márc. 4. 22:31
1/1 anonim válasza:
Hidd el hogy csak talomban szeretne tartani de ne vedd be! Légy bolog a pároddal !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!