Tartottatok ballagást oviból ballagó gyerekeiteknek?
Figyelt kérdés
Szűk családra gondolok.
Nagyszülők,testvérek, unokatestvérek.
ápr. 11. 13:08
A kérdező szavazást indított:
Nem
Igen de csak apa,anya, gyerek
Igen szűk családi kőrben
Igen távolabbi rokonok is részt vettek
Csak az ünnepségre voltak hivatalossak
Nem voltak hivatalossak az ünnepségre se
35 szavazat
1/10 anonim 

válasza:

Ballagás után két ovistárssal és a szüleikkel elvittük őket fagyizni.
2/10 anonim 

válasza:

Nem. Mekizni szeretett volna, elvittük oda, utána fagyiztunk. Ennyi volt a ballagás.
3/10 anonim 

válasza:

Annyi, hogy otthon süteményeztünk. Csak a szűk család (apa, anya, tesó és ő).
4/10 anonim 

válasza:

Szűk család = anya, apa, gyerekek. Más az oviba sem jött és utána sem, mi viszont megünnepeltük őket (süti, fagyi, kedvenc vacsi, pici ajándék)
5/10 anonim 

válasza:

Igen, anya+apa+testvér+apai szülők+apai dédimama+nagynéni. A dédin kívül a szülinapok is így vannak tartva. Én nem akartam volna, de "elvárt" volt. Elvileg a párom nagybátyjának a családja is meghívott volt (minden nagy ünnep ebben a körben van tartva), de temetésen voltak
6/10 anonim 

válasza:

Igen, az ünnepségre nem hívtuk őket, mert hétköznap volt, nem akartuk, hogy szabit vegyenek ki. Másnap viszont összeültünk, olyan 20 ember lehetett. Jó volt.😀
8/10 anonim 

válasza:

Nekem 35 éve volt,de a rokonokon kìvűl barátok is voltak.Ha lenne gyerekem neki is tartanék.
9/10 anonim 

válasza:

Két nagyszülő és egy nagybácsi jött el, grilleztünk az udvaron.
10/10 anonim 

válasza:

Igen tartottunk. Szülők, nagyszülők, testvéreim, unokatestvérek. Otthon sütöttem, főztem a ballagás reggelén illetve előtte nap. Nagyon jó hangulat volt, tortával, kedvenc ételekkel, ajándékokkal. Lezárult egy fontos korszak nem csak neki, nekünk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!