Ti milyen óvónőkkel találkoztatok eddig? Mindegyikre szívesen bíznátok a gyerekeiteket?
Nekem még nincs gyerekem, de ismerek óvódapedagógus hallgatókat és kistesóm miatt már dolgozó óvónőket is. Sajnos az a benyomásom, hogy nagy többségük nagyon butácska, sokukra nem szívesen bíznám a gyerekem.
Ennek valószínűleg az az oka, hogy azért választják ezt a szakmát, mert máshová nem kellenek. Tisztelet a kivételnek, sajnos kevesen csinálják hivatásként.
Sajnálom, hogy ennyire ledegradálod az óvónőket.
Ez a "máshova nem kellenek" hozzáállás meg elég sértő.
Tudod te mennyi iskola, és milyen végzettség kell ahhoz, hogy valaki óvónő legyen?
Vagy szerinted nézegetik a hirdetést, hogy gyárba menjek a sorra, vagy óvónőnek. Ó inkább óvónőnek jelentkezek...
4es. Ha nem inged, ne vedd magadra. Tudod, mint egy felnőtt. Nem, mint egy hisztis gyerek.
Amúgy te látod a kollégáid? Akik nem képesek két összefüggő mondatot elmondani? Akik nem köszönnek a szülőknek? Akik nem tudnak két szót helyesen leírni?
7-es, nem értem, ezt miért mondod az óvónőkre. Ez a mai társadalom jellemzője.
A szülők nem köszönnek, és még írni sem tudnak, lekezelőek, bunkók...stb
Nézd csak meg pl FB-on, hogy nyilvánul meg a legtöbb ember... szörnyű.
Szóval ne szidd az óvónőket, mert ez a mai társadalom. Üdv a 21. században...
(akiket én ismerek, kedves okos óvónők. lehet, a Marson élek...)
Az óvónőkkel ellentétben én megcsináltam a pedpszi szigorlatot, és nem írnék ekkora baromságot.
"2 es a szülő nevelhe a gyereket! Az óvónő tanítja. Nem mindegy"
Aminek az óvodában történnie kellene, az az intézményes nevelés. Ehelyett anyuka kioktatása folyik egyfeszt, hogy miért ismer a gyerek több állatot, mint gyümölcsöt.
Arra, hogy az óvónő nem tud köszönni, meg írni, nem mentség, hogy mások sem. Bemegyek az oviba, köszönök, jó hangosan, hogy mindenki hallja. Ott ül 8 óvónő, szerinted hány köszön vissza? Egy sem. Tegnap úgy hoztam el a gyerekemet, hogy a 3ból egy óvónő se vett észre (feltételezem, ha észrevettek volna, veszik a fáradtságot, kinyitják a szájukat, és áramoltatnak át rajta némi levegőt, de ez nem történt meg).
Lehet lepontozni. De az már 20 éve volt, hogy az óvónők kedvesek voltak és példát mutattak a gyerekeknek. Ma 90 százalékuk bunkó, neveletlen és ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!