Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Lepkehimlő fertőző? Közösségbe...

Lepkehimlő fertőző? Közösségbe lehet menni?

Figyelt kérdés

Gyermekem ovis csoportjában az egyik kislánynak lepkehimlője van, ma reggel tiszta kiütéses volt!! Tegnap semmi nem látszott rajta, együtt játszott az enyémmel (is).

MEGNYUGTATTAK, hogy ez nem fertőző, mehet közösségbe a gyerek, ez nem olyan betegség!

Én nem hagytam ott az enyémet, nagyon ideges lettem reggel.

Nem vagyok hipochonder, sok mindent túlreagálok tudom, kismama is vagyok nyilván a hormonok…. De elegem van már, ebben az intézményben mindig mindent lehet….

ma 10:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen, értem, hogy mit írtok, s azzal is tisztában vagyok, hogy bárhol bármikor és bárkitől összeszedhetünk valamit.
ma 13:53
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit próbálj megnyugodni. Igen, veszélyes LEHET a magzatra, mint ezer más dolog, ami kivedhetetlen, de azért ritka szerintem, hogy ebből tényleg baj legyen. Személyes példa: amikor terhes voltam, a mostohafiam volt lepkehimkos, sokat volt nálunk előtte is, szóval tuti fertőzött is akkor. Semmi baja nem lett a kisfiamnak, már 15 hónapos egészséges nagyfiu.:) minden jót!:)
ma 17:56
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Lehiggadtam, csak itt lebeg előttem, a decemberi mikulás műsor, amikor az óvónő !! a facebook csoportunkba írta ki, hogy nem baj, ha valakinek beteg a gyereke, nyugodtan vigye arra 2 órás műsorra!

Persze a barom szülők hozták a lázas, hányós, ugató köhögős gyereket, nehogy lemaradjon, hiába előző nap küldték haza. Jól mutatott a szőnyeg közepén a narancssárga hányás. Mi (és a csoportból mások is) meg ültünk a karácsonyfa mellett betegen.

ma 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!