Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Csak nekem nem tetszik ez?

Csak nekem nem tetszik ez?

Figyelt kérdés

900 Fős kis faaluban lakunk Fejérben, majdnem a Velencei-tó partján.

Mivel zsákfalu vagyunk, így hiába van közel minden, mégsem jár felénk a madár sem.

Ez a helyzet az ovinkkal is.

Szinte csak a helyi gyerekek járnak ide, 2 gyerek a kivétel.

2 vegyes csoport van, 20-20 fővel (kb, nem pont 20)

Óvónőt minden évben kb vadásznak, valamiért 1 évnél tovább sosem bírja senki itt. Pedig a gyerekek nem problémásak, a dadusok tök cukik. A fenntartó az, aki kétes lehet. Mindegy is.

Végre idénre lett 2 óvónénink. Öröm, boldogság. Mind a 2 csoportnak 1-1.

Csoportonként van 2-2 dadus is, illetve egy mindenes. Aki a konyhát viszi, takarít, stb.

Nagyjából ez a dolgozói felépítés.

December 1el felmondott a másik csoport egyik dadusa. Felvettek a ehlyére egy anyukát. Nem is értettük. 20 éves, 5 éves a fia... tele tetoválásokkal, pc-vel. Nem azt mondom, ne legyen, nekem is vannak, de ez brutál mennyiség. Minden nap olyanokat oszt meg a fb-on, hogy kiakadnak a szemeim. Káromkodva, félmeztelen képekkel. példamutatás a gyerekeknek.

Már itt kiakadtam, de nem szóltam.

Erre ma, most írták ki a csoportba, hogy a konyhás/mindenes néni december végéig van, megy tp-re, terhes lett.

Helyette pedig a falu egyetlen hajléktalanja, aki mellesleg alkoholista is, közmunkás program keretében fog dolgozni ebben a munkakörben.

Ez most kicsapta nálam a biztosítékot.

Hajléktalan. Koszos, büdös... ki tudja mit nem visz be az oviba. Alkoholista. Biztos vagyok benne, nem fog józanul dolgozni. Így legyen a gyerekeimmel minden nap benn....

Délután beszélek több anyukával is, de most így első körben sokkolt. Ti beletörődnétek ezekbe?

dec. 19. 08:26
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
29%

26 vagyok. 30, Értem, nem vagyok hülye. És te is gondolom érted, amit olvasol.. a kérdést követően kialakult egy új helyzet és találtak másik dadust... szóval hagyjuk már, hogy akkora feladat találni egy dadust.

Egyébként te miért nem jelentkezel?

dec. 23. 21:12
 32/32 anonim ***** válasza:
24%
Gondolom pár apukának felállt a pöcörő a fiatal dadus nénire.Meglepődnél kérdező,ha tudnád mennyi szolíd csak apukával dugó nő van,akit gyerek közelébe nem engednék.A látszat sokszor csal.
dec. 26. 02:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!