Mi a reális ár egy óvodás mikuláscsomagért?
Nagyon gagyi mikuláscsokit lehet venni 500 ft-kb.. legalábbis felénk. A normálisabbja az már 700ft. Ammellé 1000ft-os csomagnál már nem sok minden jut.
1500 ft mondjuk egy karcsúbb csomag. 2000 egy normál csomag kb.Úgyhogy a 2000 ft egy csomagra a reális szerintem.
Szerintem a mai árak mellett egy 1500-2000Ft-ban benne van egy normális csomag, amiben nem csak ócska édességek vannak.
Nálunk mondjuk az SZMK veszi,tartanak előtte egy sütivásárt és a befolyt összegből. Tavaly egy ilyen elöre csomagolt Kinder csomagot kaptak.
Hát mennyire gyűlölöm én ezt anyukaként. Gyerekként is rühelltem.
Itt rohad nálunk még a nyuszis csoki is, mert a fiam utálja az édességet. Halloweenezni is csak a buli miatt ment el, az a csoki is itt van. Ha jön valaki akkor szokta osztogatni mindenkinek :D
Amúgy idén feldobtam az ötletet az oviban, hogy lehetne gyümiket rakni a csomagba, mert azt keveset esznek a gyerekek. Van olyan gyerek, aki sosem evett még ananászt vagy kókuszt. Mondtam hogy bevállalom és megveszem, elkészítem, összerakok mandarint meg különlegesebb gyümiket, de lehurrogtak. A kisfiam meghallotta és mondta, hogy ő olyat kér és a csokit meg adjuk oda a többieknek :D
A tavalyi csomagból kiette a mandarint meg a gyümölcslét. De csak mert sió piros gyümölcsös volt.
Én meg tényleg szívből rühellem a szülő részéről az "ezt nem eszek-azt nem eszek" nyávogást, amit a gyerekre is kivetít, viszont egyet TÉNYLEG komolyan kell venni, mert életveszélyes/halálos: a mogyoróallergia.
Úgyhogy manapság már nem is olyan egyszerű tanács ez a "teszünk mellé egy marék mogyorót és megvan". Vigyázzatok ezzel.
18, tudod milyen rohadt boldog lennék, ha legalább néha odarakhatnám elé a csirke nuggetset a mekiből vagy valami kekszet? Nem kellene örökké vadásznom a normális kinézetű zöldségeket, nem kerülne kva sokba a kaja. Mert megenné a gyerek a rántott akármit krumplipürével meg beverne egy adag csokipudingot aztán szevasz. Csakhogy sajnos az én fiam nem eszi meg. Pedig rohadt jó lenne csak egyszer az életben rendelni valami ilyet. Bemenni a mekibe vagy a burgerbe és szétenni magunkat feleannyiért, amennyiért otthon főzök. Nem mellesleg az én ágamon családban rajtam kívül kb mindenki cukorbajos, tehát reális, hogy amúgy se tömném tele csokival a gyereket. De néha jó lenne levenni a polcról a tábla milkát és azt odaadni neki, nem meghámozni a huszonhatmilliomodik mandarint meg körtét.
Pedig látja nálam is az édességet, mert én is meg az apja is eszünk. Sütni is szoktam, a múltkor majdnem megevett egy egész kocka browniet.
Az allergiákkal egyet kell értsek, az oviban van 2 teljes tej, 1 laktóz, 1 magosgyümölcsös, 1 tojás és 2 mogyoróallergiás gyerek. Ebből 1 gyerek ráadásul született diabéteszes. 54 gyerekből. Pedig ez egy pici falu bakker. Milyen remek lehet egy ilyen gyereknek kibontani a standard tortabevonós csokimikulást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!