Mi a reális ár egy óvodás mikuláscsomagért?
Figyelt kérdés
nov. 9. 12:52
A kérdező szavazást indított:
Max. 500 Ft
Max. 1000 Ft
Max. 1500 Ft
Max. 2000 Ft
Max. 2500 Ft
Max. 3300 Ft
Max. 5000 Ft
52 szavazat
2/12 anonim válasza:
Mármint amit csoportpénzből vesznek és az oviba megkapják?
Lehet 1 telapót is venni egy marék mogyoróval, de lehet 23 milka vagy kindert is venni.
Az egyik megvan 500 forintból, a másik 5ezerből
3/12 anonim válasza:
Valóban attól függ, hogy mi van benne - de azt is figyelembe kell venni, ha ez közös óvodai szervezés, hogy minden szülő ki kell tudja fizetni. Ami függ az adott környéktől. Szerintem az 1000-1500 Ft úgy általában reális, de van ahol az sem.
4/12 anonim válasza:
Nem tudom, de - lehet, kicsit off, viszont - én gyerekként mindig utáltam ezeket. Én mindig fullos csomagokat készítettem az anyukámmal, vagy suliban később már egyedül, a másiknak, nekem meg vettek bele tortabevonot, meg ilyeneket, szóval amikkel nem sok mindent tudtam kezdeni, mert engem nem bírt szinte senki, mert csendes, felenk, gyenge, viszont nagyon okos gyerek voltam, szóval az a tipikus különc. És introvertalt a mai napig. Szerintem rém ciki tud lenni az is, amikor úgy kell csomagot adnod valakinek, hogy nem is kedveled egyáltalán. Jó, ezek a dolgok talan oviban még nem, de suliban már kezdődnek. Én ezt az egészet betiltanam úgy, ahogy van. :D akit szeret az ember, azt úgyis megajándékozza, akit meg nem, annak úgysem tiszta szívből adja...mindegy, nem ez volt a kérdés, de jól esett kiírni magamból:D
5/12 anonim válasza:
Ezt az óvoda adja nem egymásnak veszik utolsó 😅 legtöbb gyerek örül neki.
6/12 anonim válasza:
5# ja, ez nem az, amikor nevet kell húzni, és te csinálsz csomagot valakinek?
7/12 anonim válasza:
#5, nem, ez az ovis Mikulás, általában valakit megkérnek hogy öltözzön be mikulásnak (pl. karbantartó) és a Mikulás adja a csomagot a gyerekeknek.
9/12 anonim válasza:
A névkihúzós Mikulást én is utáltam.
Visszatérve a kérdéshez,ha van benne narancs,jobb minőségű csokik az 1000 Ft körül van,ha játék is van benne az már 1500 fölötti akár 2000 Ft. A feletti meg szerintem túlzás,mindegy mi van a csomagban.
10/12 anonim válasza:
Ovodaba
1 mikulas, mandarin, nemi mogyoro,
Kapni az aldiban 12db csokinyalikat, vagy ilyen apro mikulas hoember figuras csokit, vagy hasonlot. 1 nyaloka vagy hasonlo aprocsoki.
Ezek kijonnek 1000 max 1500 bol. Nem kell tultolni mert ugyis kapnak otthon, nagyszuloktol stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!