Más országokban Európában, hogyan működnek ezek a dolgok?
Elkezdődött az őszi időszak,megszaporodtak a fázásos tünetek az óvodákban. Orvos kiadja az igazolást, gyerek megy folyós orral picig köhög, az óvónő csúnyán néz, az anyuka is puffog,hogy míg az egyiknek csak egy nátha, addig az ő gyereke meg a kórházba. Tisztelet a kivételnek. Ahogy én tudom, ez hungarikumnak számít, hogy ennyire nem toleráns az intézmény.
Más országokban a nátha nem is számít betegségek,csak Magyarországon divatos mindenen nyafogni. Persze nyilván nem a lázas elesett rosszul lévő gyerekekre gondolok,akiket bevisznek,az szerintem is gáz. Külföldön élő gyerekes anyukák,leírnátok, hogy melyik országban Vagytok,és ott mi a tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Nem hungarikum, Romaniaban is zavarnak hazafele, es orvosi igazolás nélkül nem igazán oszinte a mosolyuk.
Írországban epp ellenkezőleg, amig a gyerek nincs rosszul, nem lázas (a hőemelkedés nem az), nincs osszevegyulve a takonnyal, siman mehet iskolaba.
Igazolás nem kell, be is tenné az ajtot, 40-60 euró per vizit a csaladorvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!