Hogyan viszonyulnak manapság a magyarokhoz Nyugat- Európában és a környező országokban Orbán ámokfutásának köszönhetően?
Osztrák főbérlő nő, aki 60 körül van és perfekt angol azt kérdezte hogy mi is mr.orban miatt jöttünk-e el. És hogy sajnálja hogy a kommunizmus ezt tette az országunkkal, mert a magyarok nagyon okosak és ügyesek voltak, okosabbak mint az osztrákok.
Mondtam neki hogy ne izguljon, az okos és ügyes magyarok itt vannak ausztriában.
A környező országokban kb senkit sem érdekel.
Nyugaton meg vannak, akik támogatják, vannak, akik ellenzik.
3.asnak:
Ez azért van, mert" a szomszéd fűje mindig szebb"!
Két éve a transzfogarasi hágón -hatalmas esőben knagy kőre szaladtam és kilyukasztotta az olajteknőt.
Azt hittem, higy most aztán majd megszivatnak a románok Árgyasudvarhelyen a szervizben.óriási meglepetésben volt részem, mert páratlan segitőkészséget tapasztaltam, pedig tudták, hogy magyar vagyok.Ráadásul sokkal olcsóbban megcsinálták a kocsit, min itthon.A román srác megtette, bogy bent maradt éjszakára megjavitani,hogy másnap tudjunk továbbmenni bulgárba.
Le a kalappal előttük.
Közeleg Magyarország második (és egyben utolsó) Trianonja.
Aki ezt nem látja, az vak, és a történelmet sem ismeri.
A legtöbb európai országban megvetik a magyarokat.
Ezt úgy írom, hogy már 25 éve egy amerikai óriáscég európai kirendeltségeit és irodáit ellenőrzöm, hetente legalább két európai országban és nagyobb városaiban fordulok meg.
Az angol mellett a francia, a spanyol, és német nyelvtudásom is segít abban, hogy a leghitelesebb információkhoz jussak közvetlenül egy-egy ország lakóitól.
Tudni kell, hogy nyugaton hatalmas Orbán Viktor ellenes média agymosás folyik. Az átlag embert csak ezek az információk érik el.
A gondolkodók azért megkérdezik: Mi van tulajdonképpen nálatok? Meg azt is elmesélik, hogy sok mindent nem értenek otthon ők se.
Igen! Nekünk kell(ene) felvilágosítani a világot, mi történik nálunk és mi a célja a kormányunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!