Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Milyen a kapcsolatod a többi...

Milyen a kapcsolatod a többi anyukával?

Figyelt kérdés

Új falu így senkit nem ismerünk.

Többi anyukával csak köszönünk egymásnak,szülőin is többiek beszélgettek “én az új” meg pár anyuka csak ült egyedül (kicsit kínos volt) vagy ez normális?

#Ovis kapcsolat
okt. 5. 13:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Közömbös. Mármint ilyen "jószomszédi" jellegű, ha látjuk egymást az utcán, akkor köszönünk, de max csak akkor beszélgetünk, ha éppen várakozunk a szülői előtt a folyosón vagy ha összetalálkozunk a játszótéren, akkor a homokozó mellett váltunk pár szót, de ez a nagyon max, nem vagyunk baráti kapcsolatban egyikükkel sem. Pedig a lányom ovis kis barátnőjét meghívtuk nyáron szülinapozni, jöttek is rendesen, normálisak voltak a szülei is, akkor nyilván elvoltunk, amikor itt voltak, de azóta sincs folytatása a történetnek közöttünk. A gyerekeink továbbra is a legjobb pajtások, de mi még mindig csak a mosolyogva köszönős viszonyban vagyunk.
okt. 5. 17:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
0. Suliban es oviban is. Pedig baratsagos vagyok. A szomszedokkal viszont baromi jo, a tobbi anyuka nem hianyzik,oszinten.
okt. 5. 17:47
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

7 éve lakunk itt. 5éves a fiunk, 3 a lányunk. Mind a 2 ovis, 1 csoportba járnak.

900fős kis falu, mindenki ismer mindenkit.

Ennek ellenére én pl köszönök mindenkinek és ennyi.

Senkivel nem szoktam nagyon beszélgetni.

De engem ez totál nem zavar.

Pl most szülőin volt olyan anyuka is, akit életembe nem láttam, pedig már mind a kettőnk gyereke nagycsoportos, 3.évüket kezdték meg együtt.

okt. 5. 19:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Pont nem érdekel egyik sem. Ha összefutunk reggel vagy délután vagy szülőin az oviban, köszönünk és ennyi.
okt. 5. 20:08
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy típusfüggő. Aki közvetlen, nyit, azt biztos befogadják idővel.

Aki meg nem kezdeményez, azt nem.

okt. 5. 21:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Leginkább semmilyen. Pár anyukával váltottam már 1-2 mondatot, de ennyi. 2 anyukával beszéltem többet, közülük az egyik nem is csoporttárs anyukája, csak az ovi stimmel. Nekem nem hiányzik. Én is új voltam a környéken, úgy láttam, mindenkinek megvan a kialakult baráti társasága, nem is akartam csatlakozni. Én bárkivel jót tudok beszélgetni, ha úgy alakul, de a hozzuk-visszük a gyerekeket idő alatt nem ezzel kötöm le azt a csepp időt, szülőin meg az óvónő beszél, szintén nem traccsparti. Annyival korábban nem szoktam érkezni, és általában valaki vigyáz a gyerekekre, úgyhogy rohanok is utána haza. Amúgy nem én vagyok egyedül ilyen a csoportban.
okt. 6. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!