Többi anyukával csak köszönünk egymásnak,szülőin is többiek beszélgettek “én az új” meg pár anyuka csak ült egyedül (kicsit kínos volt) vagy ez normális?
Az a kínos hogy felnőtt emberként, anyaként nem tudsz kapcsolatot teremteni, beszélgetést kezdeményezni. Nekem jó a kapcsolatom velük, mert kommunikatív vagyok, mindenkihez van egy kedves szavam és mivel közös az ovi így nem túl nehéz kezdeményezni sem.
okt. 5. 14:17
2/16 anonim válasza:
Én csokos környéken lakom, itt kb. mindenhol anyukak laknak, mellettem, mögöttem, szemben, átlósan. Mindenkivel jóban vagyunm, többekkel a gyerekeim is egy csoportba járnak es ugye altaluk más anyukákat is megismertem.
De szerintem semmi ciki nincs abban, hogy egymást ismerő anyukák beszelgetnek, te meg nem, ha egyszer nem ismered őket. Majd megismerkedsz idővel velük.
okt. 5. 14:20
3/16 anonim válasza:
Világ életemben itt éltem, mégsem beszélek senkivel
okt. 5. 14:24
4/16 anonim válasza:
Én is új anyuka voltam. Lassan majd kialakul minden, ne aggódj emiatt. Ha nem egy sznob majom vagy fogsz tudni beszélgetni egy idő múlva valakikkel.
okt. 5. 14:34
5/16 anonim válasza:
Semmilyen kapcsolatom nincs, nem is hiányzik.
okt. 5. 14:35
6/16 anonim válasza:
Óvodában szinte semmilyen. Az iskolában meg max. szülői után beszélgettünk egymással kicsit. Nem is igazán hiányzik.
okt. 5. 14:37
7/16 anonim válasza:
Teljesen változó. A 3 gyerek 3 osztályából egyben nehezen találom a hangot a többiekkel, így ott kevesebbet beszélgetek. A másik kettőből még barátaim is vannak, de jó ismerősök mindenképpen.
okt. 5. 15:06
8/16 anonim válasza:
Semmilyen.
Nekem ez nem megy, és nem is erőltetem.
Egy kislány volt, akivel jóban voltak a lányaim, az ő anyjával néha váltottam pár szót, de így ennyi.
Nálam sajnos ez nemigen fog változni.
okt. 5. 15:06
9/16 anonim válasza:
Nem kötelező barátkozni, ha nem szeretnél.
Ha viszont szeretnél, akkor szólíts meg valakit legközelebb egy kérdéssel és már el is indítottál egy beszélgetést.
Én nem vagyok barátkozós, de múltkor úgy alakult hogy 1 órát vártunk közösen egy anyukával, vele beszélgettem hogy ne haljunk bele az unalomba. De nem tervezek ennél szorosabb barátságokat kialakítani. A nevét se tudom. Nekem így elég, megfelel.
okt. 5. 15:34
10/16 anonim válasza:
Semmilyen. Van egy-két anyuka, akik a környéken laknak és néha össze futunk, velük jóban vagyok, kicsit beszélgetünk is, ha úgy van, de semmi több. A többi anyukával meg csak köszönő viszonyban vagyok. Nekem ennyi elég. De vannak olyan anyukák, akik ovin kívül is össze járnak. Én nem vagyok egy kezdeményező típus, annyira nem nyitok feléjük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!