Legjobb ovis zsák?
Nekünk úgy van kialakítva a szekrény, hogy felül van pakolós rész (van egy polc benne, tehát 2 rekeszes), középen vállfás/akasztós, alul ugye pad, amire tud ülni, az alatt egy kis rész, ahova a cipő megy.
Annyira keskeny volt, s egyáltalán nem praktikus, főleg kabátos időszakban, hogy mi csak a polcos részt használtuk.. illetve e kabátját, pulcsiját felakasztottuk… talán 3 gyereknek volt zsákja, de mindig rendezetlen volt.
A felső részre szépen behajtogattam a váltóruhákat, szinte sosem kellett, alulra raktam a fésűt, hajgumit stb, illetve ha volt plusz sapka, kesztyű, tehát ami sűrűbben kellett. Ott volt még az alvókája is.
Érdemes megnézned, hogy mekkora hely van a cuccoknak a ti ovitokban.
Szerintem a vállfás zsák, ami középen cipzáros, elől két kisebb zseb a praktikus.
A cipzáros rész maga a zsák, abba rakod a váltóruhákat pl.
Kinti ruha alatt mit értesz, télen a kabátot? Azt nem rakod a zsákba, azt fogasra rakod.
Nálunk nem cserélik a ruhát, amiben mennek, abban vannak. Alvásnál van váltás. Cipőcsere reggel és mennek a csoportszobába.
Ha udvaron nagyon koszos, vizes lesz akkor természetesen igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!