Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Legjobb ovis zsák?

Legjobb ovis zsák?

Figyelt kérdés
Milyen kialakítás jött be nektek, mekkora volt a zsák, hány zsebe volt és hol, ilyenek.

aug. 30. 11:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Akkora szekrényeket raktak a felújításnál, hogy nem fért be a legkisebb zsák sem. De amúgy legyen elöl lyukas, nem kell cipzár és legyen elöl két zseb, amibe lehet cuccot dugdosni.
aug. 30. 11:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nemtom centire mekkora volt - vállfára akasztható verzió volt, hosszában cippzáros és alul volt két nagy zsebe. De nálunk az ovis szekrény olyan volt, h felül egy 30x30as ajtós kisszekrény, alatta a kabátnak/ovizsáknak az akasztós hely, legalul pedig egy kis kiugró pad része volt, ami alatt egy szintén 30x30as rekesz volt a cipőnek. Úgyh a kabátot akasztóra tette az ovizsák mellé, fölülre meg betette a sapkát/sálat/ami volt. A zsákban meg volt a váltó nadrág és póló. Jól tudta kezelni kicsi korától kezdve ezt a verziót.
aug. 30. 12:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk úgy van kialakítva a szekrény, hogy felül van pakolós rész (van egy polc benne, tehát 2 rekeszes), középen vállfás/akasztós, alul ugye pad, amire tud ülni, az alatt egy kis rész, ahova a cipő megy.

Annyira keskeny volt, s egyáltalán nem praktikus, főleg kabátos időszakban, hogy mi csak a polcos részt használtuk.. illetve e kabátját, pulcsiját felakasztottuk… talán 3 gyereknek volt zsákja, de mindig rendezetlen volt.

A felső részre szépen behajtogattam a váltóruhákat, szinte sosem kellett, alulra raktam a fésűt, hajgumit stb, illetve ha volt plusz sapka, kesztyű, tehát ami sűrűbben kellett. Ott volt még az alvókája is.

Érdemes megnézned, hogy mekkora hely van a cuccoknak a ti ovitokban.

Szerintem a vállfás zsák, ami középen cipzáros, elől két kisebb zseb a praktikus.

aug. 30. 12:41
 4/11 A kérdező kommentje:
A cipzár mit nyit, mi van mögötte? Kérnek ilyet és lemértem, hogy egy 80 cm magas helyre kell beférnie. A kinti ruhának is itt lenne a helye vagy csak a bentinek?
aug. 30. 13:09
 5/11 anonim ***** válasza:

A cipzáros rész maga a zsák, abba rakod a váltóruhákat pl.

Kinti ruha alatt mit értesz, télen a kabátot? Azt nem rakod a zsákba, azt fogasra rakod.

aug. 30. 14:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Kinti ruha pl. most nadrág, póló. Benti ugyanez, csak kicserélik.
aug. 30. 15:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Nálunk nem cserélik a ruhát, amiben mennek, abban vannak. Alvásnál van váltás. Cipőcsere reggel és mennek a csoportszobába.

Ha udvaron nagyon koszos, vizes lesz akkor természetesen igen.

aug. 30. 17:08
 8/11 A kérdező kommentje:
Itt alváshoz pizsamát kértek.
aug. 30. 20:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, nálunk is, ahogy írtam, ott van egyedül ruha váltás.
aug. 31. 08:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálunk kértek ilyen zsákot, de szerintem azon kívül, hogy aranyos mintájú, hihetetlenül szr konstrukció az összes zsák, mert a ruhájukat csak belegyűrik halomban a középső részbe. Ezzel az erővel egy ikeás szatyor is lehetne. Én láttam egy akasztós rendszerezőt az egyik fiúnál, ami nem zsák, hanem 3 külön fakk van rajta, meg sok kisebb zseb, és az tök jól befér, meg átlátható hol mi van. Azóta keresem, melyik gyerek a gazdája, hogy megkérdezzem a szüleit, honnan van, mert ez az ovis zsák szerintem lehúzás. Ha mindenáron ovis zsákot akarsz, olyat keress, ami sok zsebes, különben csak egy zsák lesz, amibe bele van gyűrve minden.
szept. 23. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!