Mit csináljunk, ha a fiunk nem eszik és iszik bent az oviban?
Akik hasonló problémával küzdenek, hogyan oldják meg?
Be hiába is vinnék neki bármit (nem is szabad), mert azt sem fogyasztaná el ott.
Amikor elkezdte az ovit, akkor evett-ivott bent, de egyszer nem a saját óvónője és dadusa volt bent és megpróbálták rávenni, hogy igyon ízesített vizet, azt mondták neki, hogy víz. Ő beleivott és kihányta. Azóta semmit nem fogad el bent.
Gondolom megint haza kell hoznom ebéd után, de azért várok tippeket vagy pozitív törteneteket, akik esetleg már átestek ilyen korszakon.
Elöször is megpróbálnám a gyerekkel meg az óvónökkel megbeszélni a helyzetet.
Másodszor ha ez nem vezet eredményre, akkor gyerekpszichológus segítségét kérném, aki kideríti, miért sokkolta a gyereket ennyire a dolog.
Idióta a gyerek? Gratulálok...
Trauma érte a gyereket, valószínű azért nem eszik. Amikor a gyereket erőszakkal etetik csak rosszabb lesz. És ha szondára kerül emiatt az szívszorító, de nem a gyerek hibája.
Nekem a kisfiam ilyen volt, bár bölcsiben. Néha egy-egy falatot evett, aztán hetekig semmi. Mindezt úgy, hogy egy ideig diéta miatt én hordtam a kajáját és nyilván olyat amit egyébként szeret.
Egy év után, mostanában kezdett el eszegetni, addig reggel otthon evett és délben repültem érte (még jó, hogy 4 órában kezdtem dolgozni amit meg tudtam hosszabbítani...).
Nálunk utólag vettem észre, hogy az volt az áttörés, hogy az egyik bölcsis néni nyugdíjba ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!