Nem tudom mit csináljunk?
Nem tudom eldönteni, tényleg ennyire hülye orvosod van?
Örülj, hogy a gyerek éjjel alszik, 3 hónapos kortól az a normális, ha lassabban hízik, éjjel felkelteni meg a lehetö legnagyobb ostobaság
Ne kelts fel alvó kisbabát. Az idegrendszer megfelelő fejlődéséhez elengedhetetlenen az alvás. Akkor aludjon és annyit, amennyit igényel. Szülőként az a feladatod, hogy biztosítsd az alvásához megfelelő körülményeket.
Egy 3 hónapos, egészséges baba nem fog éhen halni.Enni fog, mégpedig annyit, amennyi szükséges az egészséges fejlődéséhez. Ha még is aggaszt a súlygyarapodása, akkor kínáld meg gyakrabban napközben.
Másik gondolat. Az, hogy most épp átalussza az éjszakákat az annyit jelent, hogy most épp átalussza. Ez bármikor megváltozhat és jó eséllyel meg is fog. Úgyhogy lesz lehetőséged éjjel is etetni, majd amikor saját maga felkel és éhes lesz. De ha nem kel fel, akkor te ne ébreszd fel! Pláne ne rendszeresen, teljesen felborítod ezzel az alvási - ébrenléti ciklusait.
Keress más megoldást, ha tényleg ennyire aggasztó a súly-kérdés, pl. vidd el gasztroenterológushoz.
Biztos nem keltenem fel.
Hízott a gyerek csak lassan, ahogy írod.(Legalábbis én így értelmezem, hogy hízott csak lassabban)
Nem kell, hogy Michelin baba legyen belőle
De ahogy érzed, te gyereked.
Ne keltsd fel! Mi sem örülnénk, ha felkeltene valaki éjjel. Örülj, hogy alszik.😊
Egy 2 gyermekes anyuka, lassan 3
"Mert hogy tök jó, hogy végigalussza az éjszakát, de ha utoljára mondjuk este 9-kor eszik , először meg reggel 6-kor ,az neki nagyon sok idő"
Ha sok idő lenne, akkor felebredne az éhségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!