Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Beadjam az oviba 3 évesen,...

Beadjam az oviba 3 évesen, vagy inkább még ne?

Figyelt kérdés

Kisfiam most nyáron töltötte a 3 évet, még nem írattam be az óvodába de nagyon gondolkodok rajta, hogy jó lenne. Külföldön élünk, nem lenne még óvodaköteles. Itthon vagyok a kisebbikkel kb tavaszig, ezért is vagyok bizonytalan. Tavasszal mindenképpen kezdenie kellene mert vissza kell mennem dolgozni, akkor már úgy vagyok vele lehet jobb lenne év elejétől mennie a többiekkel.

Amiatt van bennem kétség mivel itthon vagyok, nem akarok "megszabadulni tőle", de viszont látom azt is, hogy unatkozik, egyszerűen időm se jut egy pici mellett úgy foglalkozni, ahogyan azelőtt. Nem egész nap lenne ott, délelőtti ovi lenne, kb 4-4.5 óra. Ti mit tennètek a helyemben?

júl. 31. 11:52
 1/6 anonim válasza:
100%
Így a leírásod alapján szerintem írasd be,neki is jobb,ha szokja a "társaságot",biztos lesznek kisbarátai és ez jó érzés lesz neki,neked meg könnyebb lesz egy kicsit.
júl. 31. 11:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy beíratnám, ekkora korban már fontos a kortárs társaság is.
júl. 31. 12:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Beadnám.
júl. 31. 12:27
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Irasd be, ne 4 évesen menjen közösségbe először.
júl. 31. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:
42%

Én otthon tartanám, ameddig lehet :) biztos h kihasználnám a lehetőséget!

Attól még lehet közösségbe menni... itthon ami megy, az nem való egy 3 éves gyereknek, 25+ fős óvodai csoportok, majdnem egész nap bent vannak.... ennyi mindenkihez igazodni felnőttként is nehéz, nemhogy gyerekként...

Nem fog untakozni, segít neked a picivel, a háztartásban, amikor sétizel a kicsivel akkor meg felfedezitek a világot!

Ha bírod, sztem maradjon!

júl. 31. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Beadnám, ha tavasszal mindenképpen menne. Akkor jobb, ha a többiekkel együtt beszokik szeptemberben.
júl. 31. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!