Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvodàban milyen kispàrnàt...

Óvodàban milyen kispàrnàt vihet a gyerek?

Figyelt kérdés
Amit àrulnak lapos az biztos nem tetszene neki mert eleve normál töltetű pàrnàn alszik otthon is. Làttam ahol àrulnak ovis pàrnàt töltöttet is azt elfogadják?

2024. júl. 23. 22:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg az óvodát. Ők tudják megmondani, nem mi
2024. júl. 23. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ebbe semelyik óvodában nem szólnak bele.
2024. júl. 23. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az ágyak rakásolva vannak, vastag párna/paplan nem fér be 2 ágy közé, mert kinyomja a következőt, de egy normális kispárna simán.
2024. júl. 24. 05:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

3, nálunk az összehajtható fémágyak vannak. Pont ugyanolyanok, mint amin 35+ éve én aludtam. Oda max. a lapos fér be.

De ha műanyag ágy, akkor a normál is jó.

2024. júl. 24. 08:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk párna nem fontos, nem is kértek külön. Amikor varrattam, akkor kérdezték, hogy kell-e. Laposat csináltattam, mert itthon is ilyenen alszik. Vki magas párnán alszik az oviban. Meg kell kérdezni az oviban, ott hogy megy ez.
2024. júl. 24. 18:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Fém ágyon aludni igen kellemes élmény lehet

Hasonló mint amikor az 2007-es oviban hordágyakon kellett elaludni. Úgy néztek ki, mintha azok lennének

2024. júl. 27. 23:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!