Óvodapedagógusnak csodálatos hangjának kell lennie?
Figyelt kérdés
Szeretnék óvónő lenni, de viszont nincs jó hangom.júl. 20. 14:56
11/15 anonim válasza:
Utolso nemeppen, a 2.legfelkapottabb szak volt tavaly azt hiszem. Ugy hogy nem tudom hova lesznek, de ovodaba nem igazan megy csak toredeke dolgozni, es magas a ponthatar is. Ugyhogy nem olyan konnyu bekerulni.
12/15 anonim válasza:
Nekem sincs jó ének hangom mégis óvónő lettem. Egy kis gyakorlas lehet nem árt. Legyen ritmuserzeked inkább az a fontosabb.
13/15 anonim válasza:
Az unokatesóm tavaly felvételizett, nem vették fel pont a hangja miatt.
14/15 anonim válasza:
Nem kell operaénekesnek lenni, de ha teljesen fals hangod van, és nincs elég ritmusérzéked, akkor nem vesznek fel. Barátnőmet is ezért küldték el az alkalmasságiról.
15/15 anonim válasza:
esetleg pedagógiai asszisztens ? ott nem olyan magasak a követelmények, mégis napi kapcsolatban van a gyerekekkel, közöttük van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!