Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
A múlt héten az oviba be kellett fizetni 700 ft-ot. Két ovónőnk van. Egyiknek odaadtam felcimkézve a pénzt. Tegnap azzal zaklatott a másik ovónő hogy én nem fizettem be a gyereknek a pénzt. Mondtam befizettem, de nem hitte el. Ismét be kellett vigyem a 700 ft-ot. Nem azért mert nekem 700 ft olyan sok lenne, de ha esetleg ez a "kidobott" +700 ft számítana mit tennék? Miért engem von felelősségre az ovónő amikor az ő hibájuk hogy nem találják/elvesztették a pénzt.2024. jún. 4. 08:05
11/11 anonim válasza:
Nálunk bármilyen pénzt kell beadni van névsor és a szülőnek alá kell írnia, hogy igen, odaadta a pénzt ..pont az ilyenek miatt.. és nincs az, hogy jó jó délután, holnap akármikor írom alá.
Amúgy, én is arra gondolok, hogy lemaradt a gyermeked a listáról és majd rájönnek, hogy meg van az a pénz, ill. több, mivel újra fizetted, az hogy el ismerik-e…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!