Ajándék ötlet óvó néniknek?
Figyelt kérdés
máj. 27. 06:14
1/22 anonim válasza:
Jobban jársz ha megbeszéled a többi szülővel hogy mit kéne nekik venni. Ti ismeritek őket, nem mi.
2/22 anonim válasza:
Mi étterembe vettünk utalványt. Volt év, hogy a helyi kulturális központba szintén ajándék utalványt kaptak, így ők dönthették el, mit néznek meg.
3/22 A kérdező kommentje:
Nem ballag,hanem költözünk.Szeptemberben már nem itt kezd.Valami egyedire gondoltam,de nem jut semmi eszembe.Amúgy én sem ismerem annyira őket.
máj. 27. 06:34
4/22 anonim válasza:
Ajándék mozijegy, azzal azt néz meg amit akar. De kettőt vegyél neki.
8/22 anonim válasza:
Az első nagyon gagyi. Azt semmiképp.
Én azt mondom, hogy inkább utalványt vagy színházjegyet vagy egy vouchert egy menőbb étterembe (ahova nem feltétlen menne el mert sajnálná rá a pénzt) adnék.
9/22 anonim válasza:
Ne, ezek mindegyike kacat kategória. Egy doboz különleges bonbon, ha tudod, hogy kávét, teát isznak e, akkor abból valami jó minőségű. Fénykép album - üresen-, egy csokor virág, gyümölcs kosár.
10/22 anonim válasza:
Ezek giccsesek és biztos, hogy van neki már jó pár, ami otthon eltéve pihen. Inkább adj neki egy képeslapot a gyerek nevével, dátummal és egy vásárlási utalványt. Az ilyen porfogó neked cuki átadáskor, de neki nem múzeum a lakása, hogy ezekkel legyen tele minden év végén. Tőlünk ezt kérte az óvónő. A gyerekek fényképeit elteszi egy fiókba, időnként előveszi, de nem fog sok helyet és nem üt el a lakása berendezésétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!