Óvónéniknek ajándék ötlet?
Egyedül ajándekozol vagy az egész csoport?
Óvónőként írok, őszintén, remélem senkit nem bántok meg vele
Ha egyedül: ne dísztárgy, millió van belőle, felesleges. A gyerek fotója esetleg legyen közte, de igazából év közben van csoportkép, az szerintem elég emléknek
Gyerek által készített ajándék cuki, de sajnos a padlás tele van vele, soha többé a kezembe sem veszem
Aminek én örülni szoktam a gasztro- ajándék, mert az előbb utóbb elfogy: desszert, tea, csoki, különleges olajok, lekvárok, méz, kávé
Vagy utalvány, azt arra tudom költeni,ami tényleg hasznos
Ha közösen a csoport veszi: utazási utalvány, ékszer, karóra, wellness hétvége, élményutalvány
Volt a csaladban hasonlo munkakor, a padlas teli volt az ajandek vazakkal, bogrekkel, kepkeretekkel, nem gyoztuk hova rakni. Fenykepes dolog sem kell, az ovononek ez munkahely, a boltos sem fotozza le a kolbaszt aztan nezegeti otthon.
Vagott viragcsokor, edesseg, kave, tea, gyumolcskosar, esetleg egy jo minosegu felso kategorias tusfurdo.
Óvónőként az egyetlen elfogadható válasz az lett volna, hogy semmit ne adjon.
Én ajándékutalványt adnék.
Nyugi, nem minden ovono ilyen...
Sot, egy ekszer meg egy ora, honnan a fenebol kene tudni mi az izlese? Azon tul, hogy tul sok. Meg wellnes hetvege...atyam.
Anyukam ovono, kulonbozo dolgokat szokott kapni, utalvany (dm, rossmann, libri, ruhaboltok) edesseget, gyerek altal keszitett dolgokat (nem a padlason vegzi, 15 eve van ott de minden ilyet kirak valahova a lakasba es hozza se lehet nyulni mert xy cukigyerek csinalta) de kapott mar pepcos aprosagokat is (gyertya, disz) mindennek nagyon orult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!