Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kiscsoportos gyermeket elenged...

Kiscsoportos gyermeket elengedtek az ovis kirándulásra?

Figyelt kérdés
A lányom vegyes csoportba jár. 14-en vannak, ebből 4-en kicsik, akik ősszel kezdték az ovit. A héten mennek az állatkertbe (Budapest), sajnos szülő nem mehet velük. Félek, hogy nehogy valami baj legyen.
2024. máj. 13. 16:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%

Nekem annó lényegében kötelező volt elmennem a kicsivel, de simán elengedtem volna egyedül is, ha a nénik vállalják.

A néniket és a saját gyerekeimet is ismertem, és megbíztam bennük.

2024. máj. 13. 16:50
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
Már megint, ez a esőtől is óvjuk a gyereket. Nyugi. Vannak ott óvónők, akik vigyáznak rájuk, ez a munkájuk. Én elengedném. :)
2024. máj. 13. 16:56
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Igen, elengedtem. Egy állatfarmra mentek busszal, szülő nem ment. Nem vegyes, hanem tiszta kiscsoport.
2024. máj. 13. 17:03
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezz rá, ha aggódsz. Én megértem, mert az én fiam elég deviáns, így én is féltem, hogy mi lesz vele. De úgy oldották meg, hogy ment még a konyhás néni is, az SZM-tagok is. Így egy felnőttre jutott 3 gyerek, és meg lett nekik mondva, hogy el nem mozdul az adott felnőtt mellől. 3 gyerekre már csak tudnak vigyázni/fő. Igazából soha semmi gond nem volt velük.

Ha 30 főre megy egy óvónő, akkor valószínűleg én nem engedném. De azért óvodában nem így szoktak menni a dolgok.

2024. máj. 13. 17:16
 5/18 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk minden gyereket elengednek. Szintén vegyes csoport. Fiam is ment kiscsoportosan. Minden rendben volt, egy pisi balesetet leszámítva.😃
2024. máj. 13. 17:23
 6/18 anonim ***** válasza:
36%
Nálunk mehettek a kicsik a kirándulásra,csak középső csoporttól.
2024. máj. 13. 17:24
 7/18 anonim ***** válasza:
47%
6 vagyok. Javítom. NEM mehettek a kicsik.
2024. máj. 13. 17:24
 8/18 anonim ***** válasza:
36%
Igen,nalunk sem viszik. 20 fiu :D 8 lany. Kicsik. Meg is orulnenek de en sem engednem szivesen. A kornyeken setalnak.
2024. máj. 13. 17:55
 9/18 anonim ***** válasza:
50%
Nálunk is csak középső csoporttól viszik őket kirándulni. Én nem engedném a 3 éves gyerekemet vegyes csoporttal. Még ha csak a kicsik mennének talán, de ahol már 6 évesek is vannak, nagyon széthúz a társaság, hiába vannak ott az óvónők. Ráadásul messzire, egy zsúfolt, nagy állatkertbe semmiképpen sem. Mi rendszeresen járunk a családdal kirándulni,de az más, mert csak mi vagyunk, és nem kell még 20 gyerekre figyelni. A kicsik amúgy sem nagyon bírják az ilyen nagy kirándulásokat, hamar elfáradnak, nyűgösek lesznek. Max ha én is mehetnék, akkor engedném.
2024. máj. 13. 18:18
 10/18 anonim ***** válasza:
38%

Nálunk sem viszik a kiscsoportot, nem hiába, de ebben a korban nem is engedném még. Egy bolt egyenes szakaszán képes elveszni, és az óvónénije nevét se tudja még...

A másik gyerekem középső csoportos, hamarosan mennek is kirándulni, na őt már elengedem.

Lehet lepontozni engem is, de ez nem széltől is óvás. Szülő pedig nem mehet nálunk.

2024. máj. 13. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!