Ha nem óvodaköteles a gyereked, akkor is beirattad/beiratod?
Októberben tölti a 3-at, tehát nem oviköteles, viszont szeretném ha legalább egy délelőttött tudna gyerektarsasagban legyen.
Most lesz a beiratkozás, 1 főovoda van, 3 tagovoda, 8000 fős Pest megyei város. A védőnő szerint esélytelen, hogy felvegyék. Ti ilyen esetben beiratnátok azért, vagy hagynátok? Én itthon vagyok, akkor kB 6 hónapos lesz a kisebbik lányom.
Szeptemberben lesz 3, tehát nem óvodaköteles.
Normál esetben beíratnám, de mivel problémás, én azt érzem, és a fejlesztői is azt javasolják, hogy ha tehetem tartsam itthon még 1 évet. Úgyhogy marad.
Én beírattam, de az esélytelenek nyugalmával és nem is vették fel. Nagyon szeretett volna menni, mert a tesója már ovis volt szóval megpróbáltuk.
Ha a nagyobb lett volna októberi, nála meg sem próbáltam volna mert jól el voltunk itthon és nagyon utálunk a mai napig korán kelni. :D
Délelőttönként játszótereztünk szóval voltak kis barátok is, volt gyerekek között.
Az enyém novemberi, most bölcsis, és a terv szerint megy oviba.
Ha beíratod, még mindig dönthetsz úgy, hogy nem viszed. 3 évesen azért már kell neki a közösség, mégha csak fél napra is.
Az enyém most lesz pont 3, én már simán hinném most óvodába, mert látom, hogy igényelné, de sajnos nálunk sincs annyi hely, hogy nem óvodaköteles gyerekeket felvegyenek, így marad a szeptember.
Megpróbálnám a helyedben, max. nem veszik fel.
Nem. Enyém szeptember 1-jei, de nagyon is örültünk, hogy nem kell kezdenie. Maradt otthon, akkor voltam terhes a testvérével, így megtehettem. Nagyon jót tett a testvérkapcsolatnak, hogy az első majdnem 1 évben ott voltak egymásnak.
Egyébként se igényelte a társait, nem unatkozott velünk. Majdnem 4 évesen ment és pikk-pakk beszokott.
Te se gondolod komolyan, hogy felveszik, ugye?
Te most tényleg 1 délelőtt miatt elvennéd olyantól a helyet, akinek tényleg szükséges lenne minden nap, mert szintén nem ovi köteles még, de dolgozik az anyuka?🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!