Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit tudott a gyermeketek...

Mit tudott a gyermeketek amikor ovodába ment?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Most olvastam egy számomra nagyon szomorú posztot ,hogy az óvónő csúnyán bánik ,lenèzően beszél a gyerekkel,mert az nemtud egyedül enni ès öltözni. A ti gyereket mennyire volt önálló amikor oviba ment?

Kisfiam februárban tölti a 3-at,de mèg ő sem tud egyedül öltözni ès enni sem akar egyedül,nagyon ritkán eszik egyedül sajnos.

2024. jan. 10. 07:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Alapfeltétel az egyedül eves és a segítséggel való oltozkodes
2024. jan. 10. 13:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem természetes volt, hogy én öltöztettem, de ez szinte az egész csoportban probléma volt, mert az óvónő szólt mindenkinek, hogy a gyerekek egyedűl öltözzenek. Nem voltak bunkók, ráadásúl szuperül megtanitották ők a gyerekeket. Enni igazából 1 éves korától eszik egyedül. Ezzel nem volt probléma.
2024. jan. 19. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!