Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Vannak még olyan óvodák, ahol...

Vannak még olyan óvodák, ahol a fiúk is harisnyában és rövidnadrágban vannak bent?

Figyelt kérdés

jan. 3. 19:37
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
80%
Azért azt én sem értem hogy pl a harisnya az miért büntetés. Vagy miért gondolta így a 15-ös?!
jan. 10. 08:39
 22/28 anonim ***** válasza:

Bocsi az offért, de lenne egy kérdésem. Mi értelme egyáltalán a harisnyának? Ha hideg van, akkor plusz overal a nadrágra, ha nincs hideg akkor pedig sima nadrág. Lányoknál szoknyához természetesen jó a harisnya. Tesire amúgy egyszer vett fel egy lány(!) harisnyát rövidnadrág alá, de a tanárnő egyből levetette vele.

Na de válaszolok a kérdésre is. Van egy bölcsis és egy ovis gyerekem is, de harisnyát még egy gyereken sem láttam oviban, és nem is hallottam még ilyesmiről.

jan. 11. 14:37
 23/28 anonim ***** válasza:
59%

Kedves utolsó!

Márpedig a 70-es,80-as években így voltunk öltöztetve oviban.Lányok szoknyával, mi fiúk rövidnadrággal viseltük. És szükség is volt rá, nem számított, hogy fiú-lány volt a gyerek. A harisnyanadrág nem volt közömbös, inkább az óvónők szerint praktikus volt.

46 éves Ffi.

jan. 11. 20:08
 24/28 anonim ***** válasza:
De már nem vagyunk a múlt században, a kérdés pedig az volt, hogy most mi a helyzet.
jan. 11. 22:33
 25/28 anonim ***** válasza:
53%

A 17.válaszolóval egyet értek!

Harisnyanadrágban tesizni? Ismerős a szitu! A 80-as évek legelején voltam 10-11 éves,mikor a suliban nemhogy tornaterem,de központ fűtés sem létezett,csak 1985 után.Mind a 8 osztályban olajkályhával fűtöttek télen.A tesiórán a lányok bent az osztályban,mi fiúk a folyosón öltöztünk! Hideg telek voltak akkoriban,szó se róla!

Aztán a szülői értekezleten a tesitanárok kitalálták, hogy a hideg miatt a lányok a tornadressz ,fiúk a tornanadrág alá vegyenek fel fehér kötött harisnyanadrágot.

Anyám másnap vett is nekem két régifajta bordázott harisnyanadrág ot(mert akkor még csak az létezett),és fel is kellett előtte próbálnom. Kicsit nagy volt,de inkább az legyen,mint szűk.

Az,hogy a lányok felvették a harisnyát,oké! Fiúknak kicsit ez szokatlan volt,de aztán valamennyien felvettük és elmúlt rögtön a feszültség !És semmi cikizes nem volt,mert mindenkin ugyanolyan fehér harisnyanadrág volt.Szükség is volt rá,a legtöbben tesi óra után le se vetettük,hanem ráhúztuk a farmernadrágot!

jan. 12. 18:57
 26/28 anonim ***** válasza:

25, hol Magyarországon?

Nálunk nem volt ilyen "divat". Melegítőt vettünk tesiórán, nem harisnyát.

jan. 14. 13:03
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez már nagyon sántít. A 80-as évek legelején még alig volt Magyarországon farmer. Ha volt is, akkor sem a gyerekek hordták. Azt is kizárt dolognak tartom, hogy a hatalmas ötlet a hideg ellen pont a harisnya lett volna. Sokkal kézenfekvőbb a melegítő, vagy akkoriban igazából bármilyen fajra nadrág, ami akadt.
jan. 14. 16:29
 28/28 anonim ***** válasza:

27-es! Nem kell elhinni,de tényleg így volt!

25-ös voltam!

jan. 14. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!