Vannak még olyan óvodák, ahol a fiúk is harisnyában és rövidnadrágban vannak bent?
A 10- es valaszolóval értek egyet,pontosan úgy volt nalunk is,ahogyan leírta! Nemcsak mi lányok voltunk annak idején harisnyanadrágban oviban,hanem a fiúk is.Én 77-80- ig jártam óvodába,és bizony senkinek sem volt közömbös a harisnyanadrág!
Ráadásul iskolában is kénytelen voltam hordani,mert anyukám keményen rászoktatott,hiába mondtam neki,hogy nagyon gyűrődik,meg lecsúszott,az volt rá a válasza,hogy nincs más harisnya, ez van,tessék hordani!Nem volt mit tennem,mert a szüleim is elég szigorúan neveltek engemet,és a nálam 3 évvel fiatalabb öcsémet is!Ő megkapta a kinőtt harisnyáimat,nem maradt ki belőle,hogy ne hordja!És tényleg így volt,csak ez a bordázott harisnyanadrág létezett!Volt is belőle otthon egész szép gyűjtemény vegyes színekben. A fehér ünnepségeken a suliban szinte elengedhetetlen volt,de olyan alkalom is adódott,mikor nyáron is kénytelen voltam felvenni, mert az alkalom úgy kívánta meg!Sőt mi több! Tesiórán télen,ha nagyon hideg volt ,akkor a fiúktól-lányoktól a tesitanárnő kifejezetten kötött harisnyanadrágot kért! Fiúk sötét színekben a tornyagatya alá,nekünk lányoknak fehér,vagy vajszínű harisnyát kellett felvenni a tornadressz alá!
De érdekes módon nem volt ennek ellenére semmi cikizés a fiúk között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!