Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kötelező az ovis fotózáson...

Kötelező az ovis fotózáson készült képeket megvenni?

Figyelt kérdés
Volt karácsonyi fotózás, és ennek megfelelően iszonyat túl vannak árazva a képek. Darabja 900 ft, de csak csomagban lehet venni, és az alapcsomag 6000 ft, ezen felül lehet kérni plusz fotót 900ért, a hűtőmágnes 2500, a bögre 3000. Én úgy döntöttem, hogy egy képet sem kérek, nekem ennyiért drága, és amúgy is a telefonon nézegetem a képeket a gyerekekről. Az óvónő persze húzta a száját, hogy dehát ez nem szokás, mert szegény fotós mennyit dolgozott.
2023. nov. 15. 09:23
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne vegyed meg inkább talán ilyen gazdasági helyzetben,de otthon azért készíthetsz róla 1-2 profin beállított képet,hogy azért legyen dokumentálva az az időszak is, hátha meg akarja nézni majd később,hogy hogy nézett ki régen, vagy vissza akar emlékezni az óvodás éveire. Vagy a gyerekeinek meg akarja mutatni. (a ,,profi"-t nem úgy értem,hogy fényképészt hívtok a családi képekhez is, majd egymást fotózzátok, hanem, hogy látszódjanak rajta az arcvonásai, jó szögből, jó fényviszonyokkal.)
2023. nov. 28. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!