Gyermeked ovis társainak a szülei milyen idősek?
Kisfiam vegyes csoportba jár, 3-6 évesek vannak, ő 4 éves középsősnek számít.
29 leszek év végén, fiatal anyuka vagyok igen, de azért nem olyan durván korán szültem.
A többi szülő 35 körül van, de van aki 40 is elmúlt. Kicsit reménykedtem, hogy a most kiscsoportosok szülei közt lesz fiatalabb, de nem.
Külsőre is elég fiatalnak tűnök, és tök úgy érzem, hogy lenéznek. Tavaly volt is 1-2 elejtett célzás, már már beszólás.
4.5 éves a fiam, tegnap töltöttem a 31et
A kiscsoportot a helyi oviba járta, itt 1 velem 1korú anyuka volt, a többi mind +5év minimum.
Idén új oviba iratkoztunk. Itt is ránézésre én vagyok a legfiatalabb.
Beszólást nem kaptam, de bámulást igen. Hogy most a korom miatt, vagy mert "betolakodók" vagyunk, azt nem tudom.
Sziasztok én 40 vangyok egy 6 évessel és egy 6 hónapossal. Én csak irigylem akinek sikerült fiatalon szűlni.
Irigylésre méltó hogy ti még fiatalok lesztek mikor a gyerek 18 lesz és akár még 10 év múlva is lehet még egy babátok.
Igaz többet tuti nem szeretnék de mégis frusztrál hogy itt a vége és a klimax jön lassan.
A 35 évemmel én öregnek számítok?😅😅
A mi csoportunk is vegyes, az én nagyom is középsős most, nálunk vegyesen van a szülők életkora is, van itt fiatal alig 22 éves anyuka is és olyan is, aki már 55 éves. Nem vettem észre, hogy a kora miatt bárki is beszólt volna bárkinek. A mi csoportunkban inkább a szülinapi tortázások miatt szokott "balhé" lenni állandóan.
Középsős a lányom, 5 éves.
Én 29 vagyok, van nálam fiatalabb anyuka kb 2, a többi 32-40 közti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!