Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Gyermeked ovis társainak a...

Gyermeked ovis társainak a szülei milyen idősek?

Figyelt kérdés

Kisfiam vegyes csoportba jár, 3-6 évesek vannak, ő 4 éves középsősnek számít.

29 leszek év végén, fiatal anyuka vagyok igen, de azért nem olyan durván korán szültem.

A többi szülő 35 körül van, de van aki 40 is elmúlt. Kicsit reménykedtem, hogy a most kiscsoportosok szülei közt lesz fiatalabb, de nem.

Külsőre is elég fiatalnak tűnök, és tök úgy érzem, hogy lenéznek. Tavaly volt is 1-2 elejtett célzás, már már beszólás.

2023. szept. 18. 13:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 34 vagyok, így már nem lógok ki különösebben, de a lányom a második gyerekünk. A "nagy"fiamnál én is 29 voltam, amikor oviba ment, és én is fiatalnak számítottam. Az osztálytársai szülei között is annak számítok. De egyébként a legjobb "barátnőm" (ha lehet így mondani) az anyukák közül 42 éves, szóval nem feltétlenül kizáró ok a korkülönbség. A fiaink legjobb barátok, és mi is nagyon jól megtaláltuk a közös hangot, nagyon normális ő is és a férje is, meg persze a kissrác is.
2023. szept. 18. 14:04
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Persze jöhet még.

Engem 37 évesen szült édesanyám és nagyon kilógott a sorból, sokkal sokkal fiatalabb volt mindenki.

Engem meg mindig piszkáltak h öregasszony, meg h a mamám :):)

Nekünk sajnos az egész közösség ilyen, soha semmiben nincs egyetértés se, a többség mindent leszavaz stb.

A lenézés sem meglepő..

2023. szept. 18. 14:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

#12 Igen ez ismerős, engem is 34 évesen szült anyukám, és ő is kicsit kilógott mindig az osztálytársaim szüleihez képest (gondolom oviban is, csak arra már nem emlékszem). Akkoriban ennyi idősen szülni már későinek számított, most tök normális. Egyébként anyukám is anya lett már 22 és 24 évesen, akkor születtek a bátyáim, csak aztán jött egy nagy "szünet" előttem.

(#11)

2023. szept. 18. 14:17
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
(Mondjuk engem sosem piszkáltak. Előző voltam.)
2023. szept. 18. 14:17
 15/19 anonim ***** válasza:
83%

Ez a lenezes tipikus magyar szokas.

Az enyem igaz 7 eves mar, 41 vagyok, es azt veszem eszre , hogy a tobbseg az en korosztalyom.

2023. szept. 18. 14:47
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
32 vagyok. Nálunk teljesen vegyes, de ez a 30-35 az átlag. 20on évestől a 40+ig tényleg minden korosztály megvan az ovinkban.
2023. szept. 18. 15:56
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk elég vegyes, vannak 40 év felettiek és 20-25 év körüliek is. Átlagosan 30-35 év. Semmilyen atrocitás nem ért soha senkit a kora miatt.
2023. szept. 18. 21:19
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 vagyok, kisfiam 3 és fél, most kezdi a kis csoportot. Én vagyok a legfiatalabb anyuka. Van aki pár évvel idősebb, van aki jóval többel.
2023. szept. 18. 22:34
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én majdnem 38 leszek, mire elkezdi a lányom az óvodát 3 évesen és 8 hónaposan. A bölcsiben kb. a saját korosztályomat látom, van pár fiatalabb szülő is, de nem kérdeztem meg tőlük, hogy hány évesek. :D
2023. szept. 18. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!