Máshol is szándékos lelkiismeret-furdalást keltenek az óvónők abban az anyákban, akik utolsóként viszik haza a gyereküket?
Nem kellene semmilyen körülmény között be szólniuk neked. Ha dolgozol, végképp.
Egyébként meg hadd magában puffogni.
Picit off leszek, de azért ide kapcsolódik a téma. Én egy magánbölcsiben dolgoztam kisgyermeknevelőként.
A főnököm kikötötte, hogy amelyik gyerek utoljára marad a bölcsiben, azzal már ne játsszunk, ne engedjük lepakolni a játékos polcot, ne hallgassunk zenét, ne szórakoztassuk. Sőt ha fél 5-ig (5-ig voltunk nyitva) nem ért oda senki a gyerekért, akkor fel kellett öltöztetni, és ki kellett ülni vele a folyosóra.
Az udvarra nem vihettük ki, hogy ne érezze jól magát... néhanyszor vissza jött a főnököm délutáninként és rajtakapott, ahogy lufiztam, táncoltam, zenéltünk az utoljára maradt gyerekkel és úgy leb*szott, nem leteremtett, hanem leb*szott, hogy hogy képzelem, hogy szórakoztatóm a gyereket... másfél, két éves kicsikről beszélünk, akiknek így is elég rossz volt, hogy elmentek a többiek és ott maradtak a nagy csöndben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!