Aludjon az oviban, vagy sem?
Lányom kiscsoportos, múlt évben járt már fél évet vegyes csoportba.
Én még itthon vagyok, a munkahelyem megszűnt és még nem találtam másikat. Jelenleg délben elhozom, mert úgyis otthon vagyok. Azonban az a baj, hogy mire hazaérünk, teljesen felpörög, nem lehet letenni aludni, és így délután 4-kor mélypontra kerül, onnantól kezdve hiszti az egész alvásig.
Múlt évben többször aludt ott az oviban, mindig sikerült neki aludni. Szerencsére az ovi partner mindenben, nem küldik haza a gyereket csak azért, mert otthon van az anyja.
Szerintem sokkal jobb lenne a lányomnak, ha ott aludna, és alvás után mennék érte. Csak azért hoztam el eddig, mert nagyon hiányzik.
Ti mit tennétek ebben az esetben?
Tehát:
- az ovi engedné, hogy ottaludjon
- az oviban alszik, itthon nem, így délutánra nagyon elfárad
- én viszont itthon vagyok, munkanélküli... (Persze itthon dolgozom mindent, most pl a melléképületet festem le a héten)
Nagyon ragaszkodsz hozzá,értem hogy gyermeked nekem is van,de sajnos ez a rendszer. Egyébként ha nem akarod oviba vinni de ő ott akar lenni amit te semmiképpen sem szeretnél miért kérdezed itt?
Én azt írtam hogy jó neki az oviba akkor vinni fogod és ott hagyod délutánig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!