Van más olyan gyerek aki útálja az óvodát?
Figyelt kérdés
5 éves lesz nemsokára a kisebbik lányom. 2 éve jár már oviba és még 2 évet fog, de minden reggel üvölt, hogy nem akar ott aludni, nem akar menni. Utálja aztmondja. Már nyáron is mondogatta, hogy nem várja és nem akar menni.(juni-szept.1 közt otthon volt)
Egyszerűen már megszakad a szívem is miatta de ugyanakkor néha már nagyon idegesít a reggeli hisztije.
Nem tudom, hogy ez az ovinak szól vagy nekem.
Van más aki ennyire útálja?
Még 2 évig nem bírom ezt hallgatni :(
2023. szept. 18. 09:05
11/13 A kérdező kommentje:
Bárhová megyünk 2 percen belül amúgy már van ,,barátja,, szivesen barátkozik :)
2023. szept. 18. 11:41
12/13 anonim válasza:
Az alapján amit leírsz mindenképp körbenéznék milyen lehetőségeink vannak a váltásra.
13/13 anonim válasza:
Kedves kérdező! Hogy vagytok azóta?
Az én kisfiam középsős, elvan az oviban, de ha választani lehetne inkább maradna itthon.
Szerintem az a normális ha egy gyerek otthon jobban szeret lenni, de amiket írsz az oviról az elég durva,lehet tényleg jobb lenne a váltás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!