Ha ezt mondják, akkor azt jelenti ne vigyem oviba?
Ha bármi ilyet jeleznek akkor megköszönöm, hogy szóltak, és hogy otthon is figyelem a gyereket hogy alakul, aztán meglátjuk. (Lebetegszik vagy nem, csúnyább lesz-e a köhögése, orrfolyása esetleg, mikor mi éppen)
Nálunk volt olyan, hogy reggel még semmi baja nem volt, délben pedig hívtak, hogy lázas és nagyon csúnyán köhög. Nagyon meglepett, mert még ha köhécselt volna otton, de semmi. Mondtam is az oviban, mikor megláttam h milyen állapotban van, hogy nem is értem, és az óvónők is mondták, h ők is értetlenül állnak mert reggel és a délelőtt folyamán aktív volt, játszott, semmi baja nem volt, aztán egyszer csak köhécselni kezdett, rá 1 órára meg el is feküdt már... úgyhogy olyan is van hogy otthon még semmi, az oviban meg a nap folyamán akár köhögés, nátha, vagy délutánra mire megyek érte.
Állítólag a dajka mindig azt mondja mindenkire "már megint köhög hogy b*ssza meg" 🤣🤣 és szítja a feszültséget a kis fiatal óvónőnek
Gondolom 40 év munkaviszony után meglepő neki, hogy a gyerekek főleg ősszel köhögnek
Én volt hogy kérdeztem is ilyenkor, hogy hozzam ne hozzam?
Válasz: mi nem mondhatunk semmit erre
Szóval kérdezni kár, ők nem küldhetik haza csak ha lázas stb
Figyelgetem, de nem tudom eldönteni sokszor, az hogy egy nap 3* köhög pl betegség e, nekem nem..de csak megjegyzik..
Én is csak oviban köhögök, borzalmasan száraz a levegő bent. A gyereket meg ha minden egyes köhögésre kivenném oviból, nem is járna. Egyszerűen szeptembertől júniusig jó, ha pár nap van köhögés nélkül. Ha nem beteg, akkor száraz köhögés, ha beteg, akkor hurutos, inkább ezt szoktam figyelni, milyen fajta.
Ugyanez a szipogással is, szipog, de nem jön semmi, ha szívom neki, akkor sem. Szárazon szipog. Szerintem felvett egy ilyen rossz szokást már a sok betegség miatt...
Mondhatod ilyenkor, amit a 2es írt, megfigyeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!